召喚痴線西 (252)

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
P本身瘦到條柴咁都仲要減
啱呀,又想移民,但又唔捨得香港啲錢,成日番黎
有冇報稅架
有冇人覺得佢男朋友幾靚仔
正常樣
但好姊弟feel
G 持
肥過真人 好撚多紋好乾 佢d 圖勁P
某日係銅鑼灣見到佢真人 超瘦 同埋塊面勁多紋
倫敦租咁貴,應該唔夠錢交租要返多幾轉香港搵錢先得 唔怪得帶唔到momo 黎英國好慘要分開兩地
比dh查牌實捉到好多野
估佢間野都冇搵醫療廢物回收公司掉垃圾
不過見ward啲玻璃樽藥都真係一個膠袋裝曬,再搵人清理
而佢啲針雖然冇曬sharp,但咁樣同玻璃樽擺曬一齊,如果有一枝針冇掉到針嘴一個唔小心真係插到手,所以溫馨提示佢都係針筒都掉埋sharp box安全啲我見佢啲needle(針嘴)拆曬,應該係有掉sharp box嘅
佢連呢啲野都唔識 分分鐘佢連牌都無拎我想睇佢仆街喎
不過依家真係好多KOL開美容院,Manson都開真係好冇說服力,身為美容院老闆黑頭毛孔咁勁,真係說服唔到我去幫襯
香港地妹豬錢多 唔睇連登既女仔更多 水魚多who care
吉吉 & sTong而家一定驚到震
心諗下一個唔知會唔會係佢哋…
肯定諗緊洗唔洗同小公主疏遠一排先
其實都係未婚懷孕先俾個承諾你
又想扮愛情專家
印象中中間仲有個韓仔,又係同居+一齊養隻狗
唔知有冇記錯,好似佢返香港一排,返去韓國突然就要搵屋搬
唔知有冇人通知聲英國稅局呢
佢連呢啲野都唔識 分分鐘佢連牌都無拎我想睇佢仆街喎
不過依家真係好多KOL開美容院,Manson都開真係好冇說服力,身為美容院老闆黑頭毛孔咁勁,真係說服唔到我去幫襯

好撚樣衰嘅肥膏 又大頭
麻煩依啲多重加密
食完飯睇到 想嘔
到底睇港肥豬嘅人 係咩口味
出你老母咩出
睇你用個出字黎講買錶已經知你咩料
仲要pp都唔識
對鐘錶有少少認識都會知道pp難買過ap
Ap近年係愈黎愈易買到
想知多啲佢
見佢幾富貴 仲有ruby唔知有冇人知邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞