召喚痴線西 (252)

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
話幫大家訂 但係其實食水都幾深
明白雖然做網店要賺返啲錢 但係見佢同出邊有門市嘅舖頭差唔多價錢 咁點解要搵佢訂 買得嗰啲都真係水魚
而且仲要順豐到付 分分鐘仲貴過出邊架

印象中之前見佢之前有團olive young 賣mediheal mask 韓國當地只係9900won 10片mask
我見韓國代購只係around$100 佢好似賣$138定係$150up
我睇完真係呆咗 心諗點解仲可以貴過其他IGshop

Btw想問吓sugar butter tree係咪就係佢之前話只可以group友限定知道嗰個餅?! 記得嗰陣佢話要排咗好耐先買到 二月去過大阪梅田百貨公司買 雖然好多人但係其實都係排10分鐘到 & 機場閘內有少部份買 其實都好易買唔明點解要貴咁多😂
嘉殷而家啲片好多時都會攝個廣告
幾鍾意睇佢旅遊vlog
今時今日咁既經濟環境都冇人知啲KOL job玩得幾耐/仲可唔可以咁有budget,啲brand都未必到數
諗起佢以前拍片話同fd出街都係食下譚仔唔會成日食好貴嘅野宜家離地到
好撚樣衰
佢必須係酸黃之後下一個收皮
拎住kelly 但著葵廣50 蚊三件小背心
Isabella 好心就正正式式英國打份工啦

當初咩原因去英國都唔敢講,依加成日返香港搵香港錢真係好嘔心
自己棄養又成日repost d貓貓狗狗領養post扮有愛心幾時收皮
都係扮離地姐 等啲妹豬羨慕下 不過會教壞妹豬就真嘅
以前窮開 而家多少少錢就即刻show off
如果佢可以拍足一年daily vlog都係咁洗錢法就話姐
真係咁離地會唔會換間大啲嘅屋先
睇見佢老公之前張工作枱要打橫塞喺主人房就覺得好笑
有次係ifc 見過佢真人
著住件diesel 背心
好矮 五官好扁平 平時上鏡應該好重filter
同隻腳唔知點解一達達

佢上鏡落重filter 打曬燈都麻麻
真人係更加麻麻
見佢就嚟返香港就開始R job
成日都諗住返香港賺錢去英國洗
佢男朋友都話拍吓嘢賺錢 佢仲諗住靠個樣搵食
YouTuber 又做唔起
其實呢pair人有咩撈 去咗英國幾年都好似吃喝玩樂
又要搬去London又要食好西
啲vlog成日都話呢樣貴嗰樣貴 正正經經打份工咪消費得起囉
我估佢哋分分鐘用積蓄倒貼而家嘅生活
睇佢地5+1之後敗走英國返香港搵食
香港dPr仲搵佢出event 真係唔係好明
有海外收入都要報上稅局Isabella有無報足稅呢一陣入唔到藉就好笑
咁鐘意搵香港錢點解唔返香港
5+1都過左一半都唔知佢地呢幾年做乜
入藉都要搵local做referee 祝佢地好運希望佢地唔洗續visa
佢係YouTube comment兜得好格硬
成日擺好多pose 覺得自己真係好撚正咁d vlog 又廢
做咗咁耐都係得個29k subscribers, 佢嘅片真係無咩內容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞