召喚痴線西 (252)

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
可以開個獨立post比佢地?好次好多人想討論
但係s好似無咩賣廣告同埋叫人買嘢?
想知,睇佢相幾靚,同埋感覺佢同佢老公幾sweet
你有冇見過醫院會就咁拎個籃 膠袋都唔放 冇蓋掩埋 就咁擺啲醫療垃圾落去咁樣直頭係細菌嘅溫床 佢仲要咁近 你明佢塊面點解一年三百六十五日都爛緊啦
聽朋友講佢收人一萬幾千出story d fans美容院買package仲要拆仲要kind of有啲proud of
之後睇佢就覺得佢好鬼cheap個人都已經冇咩貴氣 想做阿太又想做帶貨
法例規定醫療廢物係要妥善處理
正常打完都要即刻放落Sharp box啦
打嗰個就算唔係醫生係護士都應該要知
瞓唔著幫嘉樂仔開咗post
曬命系KOL Heyman Lam aka 嘉樂仔一條片話你知KOL有幾好搵
https://lih.kg/3667492
陳詩欣嗰度係半山咋喎
舊山頂道唔等於山頂

成日郁吓就話人酸啲kol
冇人唔俾佢哋曬命,離地
睇呢類型youtuber嘅片都係講娛樂性
佢哋曬得嚟條片好睇、買啲嘢係好睇嘅,其實唔會點介意啲kol拍呢類型
多咗社交平台分享 美國高中班白女返學都要goyard golden goose tiffany vca stanley lululemon咁先係潮流嘅尖端受人崇拜
heyman、仙嬸、阿酸呢啲全部都係喇
唔係住到冇雷公咁遠,就係細細間
三九流”大學” 有錢人家一定唔會比個女咁出身
大學bachelor個名跟一世
More
桑拿太太同老公ou
已經係割左?有冇未割對比照睇吓?
吊線呀 酸都係
Cissy都有認?點解吊左都好似冇乜分別
有呀 未消腫嗰陣俾人笑好醜 公海有post
圖二蝴蝶嗰條野⋯⋯
大家追擊家樂小公主同唔好忘記酸黃
kudos to 整合錢嘉樂post 既絲打
晏d 再cap 返佢d 柒頭女裝穿搭+掩口笑既相先
一定會繼續追擊酸黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞