[君子炮未] 利物浦 對 白禮頓4

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
係青春呀
So7有聯賽盃
從來無憎過費,靚仔大哂
引唔到人屌T9
其實奧雲狗走都係好撚肉酸
同蝗馬聯手壓價 8M
一個全盛期既金球前鋒 係去做後備
當年勁多利物浦同佢既fans都嬲到燒波衫
🚨 RUMOURS: Darwin Nunez & Dominik Szoboszlai are said to be "furious" with the manner in which Jurgen Klopp’s exit from the Anfield club has been handled by the board.

The pair feel that they have been misled by the Reds.

✍️ @stevek9KS1TV

#liverpool #YNWA #highlights Everyone

所以話有高普根本冇人會黎
笑死我古狗都有得平反
個個都講到因為筆錢換到vvd ab所以唔憎佢
筆錢換到邊個係睇利狗點買人姐 講到係古狗一手策劃咁
唔講以為佢條撚樣背傷同笑到四萬咁口都係為左利之後拎英超歐聯
費托係臨冬季就完遞transfer request嗰下有啲尷尬

時至今日佢都冇做過咩行為/講過利唔好嘅嘢

作為打工仔為自己人生做選擇冇問題嘅,有好offer都會㨂轉工,而事實上當時利係畀唔到前景球員

唔好情緒勒索係利打得好啲就逢旨踢到掛靴
想當年aggar 打左費托一踭
佢地尋日有冇交流
同意 所以佢唔係謝隊個種偉大
但唔需要憎佢
當年J到仆街
除左endo 之外今季加盟果3個唔多唔少都會覺得中左伏啦 同當年vps去獌狗踢一季廢蛇就走覺得中左伏一樣
除左麥已經有世界盃冠軍光環

其他人憑咩覺得比人洞
你有無勁到連利物浦都睇唔起先
入到嗰隊嘅皇馬算係一種成就嚟
雖然坐後備 但出到嚟都交到表現
真係弱撚智屌佢老母
25古衰極都叫留左億幾比我地build王朝
賣奧狗條撚樣乜撚都幫唔到之後仲加盟死敵做埋獌狗名宿
Agger成程無乜表情咁不過仲係咁靚仔
身型仲keep到

隊長己經有個肚腩仔
G8?
無高普既利物浦,的確好多人都睇唔起
Agger 啲遠射好好j
而家我哋好多時都係軟射,尤其蘇普
傻紐 麥卡 加普 黎之前真係好多選擇
美利拉斯對車勁入兩球 托利斯死狗咁!
其實美利拉斯有冇返黎踼過元老賽?
喺中東好食好住,算係咁

尼馬踢緊都變左做ball
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞