[君子炮未] 利物浦 對 白禮頓4

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
Bajcetic 出得返未
每場幫航哥頂十分鐘都好
唔傷都有D可能,
但依家
係囉,阿諾其實都傷多咗,佢增磅之後反而傷多咗,以前new new 瘦瘦反而長期踢足
我懷疑係之前有一期無右即後備(jg都傷埋)
chur爆左taa
唔明白嘅係踢歐霸提到咁高狀態,facup又打回原形,而且好幾個新仔表現又唔錯,雖然話航踢到吊鹽水啫,但個人又唔係表現差,傷兵復出,人腳明明多返啲選擇,但反而唔知點解整體表現下滑
會唔會教練見人腳多咗,操練強度又增強咗,球員頂唔順
你望佢打劫其他球會好過FF會續老人家
見到太陽報直接無視 尊重番利po 傳統OK??
咪就係歐霸果場太出力
endo同紐唔出既話咪有位換沙拿
足總盃果場如果沙拿踢足既話邊洗輸
沙拿齋戒月都好難踢得足,但夜晚踢可能佢有水飲會踢得全場
唔洗討論太多,個場明顯輕敵,再講都係無用,參考唔高
鬼叫之前簽個taa ge後備係玻璃底,簽咗等於冇簽,好彩今年出個巴特利,唔係糟糕美斯都一早傷左
佢真係好撚毒,啱晒我哋垃圾利
今季主場都贏唔到
想睇佢玩cosplay
一直都唔明咩情況先叫輕敵
出強陣 沙唔可以踢足既話兩個換人都正路
加時下半場輸兩腳低級失誤
TAA有價好賣
我覺得個心態似
90分鐘被追和前一大段時間球員啲決定都好輕率
加上換走埋沙拿
加時就真係冇力了
cosplay獸巨?
蝗買喎,唔開一億鎊都係對佢哋嘅侮辱啦,打個折1.2億歐啦
交換個vini咪得 佢地有麥總左邊夠人架喇
佢係咪日日捉住南野 遠藤傾動漫
Endo可能唔睇
endo對住干心諗:屌你,日本動漫仲熟撚過我
下半場就算換埋salah 獌都係畀我地禁住搓,過唔到半場,之後個個都覺得大局已定,個心態係雙紅會已經輸得。

但雙紅會就係禁,個心態比發揮更重要,後面d 低級失誤已經係心態問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞