[君子炮未] 利物浦 對 白禮頓4

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
渣住葡超三巨頭之一對住坦蛇都可以兩場夾埋輸9粒 點信得過佢有料
咁Amorim,迪沙比,僕達,尼高士文又點排?

沙比sir應該唔黎了(因為FSG啲仆街嘢,大家都好清楚)
佢出得到就好
貼哥始終好路數
我覺得昆沙踢正選都唔錯
但後備有老大哥係度都好事嚟
季尾比賽好多
隨時有人傷
如果貼,諾,祖,宗,bjt可以出到就正
點解咁快confirm沙比唔嚟 ?
傷完出返黎個態其實都麻麻,
依家又傷過
始終ROBBO 強項係體力化踢法開始老就無計
沙比>拿高>其他都食得屎
去拜機會高
最後俾個撲達你
巴神原來係北愛人 可以唔洗踢咁多太公波
人地咩都未講 成班就ff黎同唔黎
起馬confirm 贏德甲先啦
最快都要等4月尾贏埋史特加先啦
個期suarez未完全體未有射術
做俾古治做最後一腳好J到
傻紐如果會好似蘇咁進化真係不得了
出年沙比黎埋 買埋wittz做比佢
【Now Sports】前金球獎得主、德國名宿馬圖斯認為利華古遜教練沙比阿朗素不該選擇在來季執教利物浦,而該留在利華古遜執教。
曾參與5屆世界盃的馬圖斯於周三接受法新社訪問時表示:「下季接手利物浦不是沙比阿朗素 (Xabi Alonso)的最好選擇,他有更好的選項。」這位1990年世界盃冠軍隊隊長續指:「高普在利物浦太成功了,是英雄般的存在,要現在承繼他的工作將會非常困難。」

馬圖斯曾效拜仁多時,他認為母會也不是沙比來季的目的地:「雖然我會歡迎沙比來季執教拜仁,但對他個人來說,他需要重新以新球員打造新的球隊,為何現在要離開利華古遜呢?他在利華古遜建立了一支美麗的球隊,踢的漂亮足球令我們像看12年前的巴塞隆拿般快樂。」

現年42歲的少帥沙比阿朗素,今季帶領「藥廠」利華古遜於各項賽事保持不敗,當中於德甲更以21勝4和不敗佳績,暫時以10分拋離第2位的拜仁慕尼黑,大有機會打破拜仁11連霸的壟斷局面。

這個驕人成績亦令沙比成位歐洲球壇最炙手可熱的領隊,適逢他曾效力的利物浦和拜仁都宣佈今季後易帥,關於沙比來季去向的傳聞自然不斷湧現。傳聞沙比和利華古遜的合約中有條款,讓他可以隨時加盟他曾經效力的3間大球會,即皇家馬德里、拜仁慕尼黑和利物浦。

拜仁班喉舌真係好撚煩
點會夠拜爭
佢唔去拜,都唔想益你利
沙比原地唔走,其實對拜最不利
班霸地位隨時因為呢個勁領隊一朝喪
佢黎利都會接到高普嘅成就
利先冇壓力
頭兩季柒都唔會炒
喺拜 柒半季都收皮
拜班喉舌煩過閪
羅渣士條傻鳩都玩到幾季
沙比真係嚟 有埋名宿光環 邊有咁易炒
拜仁就真係唔好去喇 拿高士文好哋哋都比人炒撚咗
睇佢自己造化,至少睇得出係值得培養
呢半季踢多左進步好快
如果hospitality包埋車出市中心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞