[君子炮未] 利物浦 對 白禮頓4

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
算係咁 史奈達嗰啲就誇張
踢利定車元老
傻紐都話跟到高普兩年
傻波同老麥兩個氹佢過嚟嗰陣擺明講long-term project
本身諗住跟高普有得進步又有得爭標
點知過咗半季排緊榜首爭緊4冠嗰陣無啦啦同你講半季後走
覺得俾人呃咗都合理
下季整件肥普級數嚟就浪費幾年青春
作客必買
迪甘斯 唔用干踢正選幾好
G8本身係利一部分 唔計
主場個領唔知點咁
好怪個章都係
大家成年人 無事既
謝隊d功架仲係度 d傳波速度準繩度都有
傻紐點會嬲呀 高普都係上年先話想走 最後又唔走 咁唔通買人 要同佢保證黎緊2-3年唔換帥?
欠g8 太多
尤其呀仆呀街+學神時期
應該未最終版
黑藍想買
唔係話簽人要同佢保證唔換帥
只係高普係利買人嗰陣對非利迷球員嘅吸引力最大
FSG上年唔炒高普 高普又冇resign 份約又去到2026
正路嚟講冇人會諗過高普短期內走
上年夏天氹人嚟人哋都諗住最少有得跟高普兩三年
點知氹完人嚟高普就話季尾走人
如果個球員係因為高普而決定過嚟嘅話
有成績下高普自己辭職走人個球員覺得嬲都係人之常情
其實都係報紙佬講姐
絕殺森林個種慶祝 我又睇唔出有幾不滿
應該係吹水料嚟啦
為何愛利物浦
無從伸手就抱
球會都有搵過奧雲返黎踢啦咁
成撚日話利唔要佢,明明就自己為錢去紐
喺紐玩到殘哂就話想返嚟
交到就唔洗走啦
碧咸就真係交到啦,迫到卡比路重新用返佢
古一心去疤,幫我哋賺咗億幾,so7算賤賣,仲要當年連妓都想去,好難講得出古衰過so7喎
古背痛痛兩個月又唔係話25 但個professionalism 係零
Torres talking about Salah :

“I put him among the best players in the world in the last ten years”

“He’s gonna be one of the best players in Liverpool history, I’m sure he is already but still he has many things to do”

#stz

So7兩次咬人加埋停19場添
我成日都諗係咪突登咬人迫利放人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞