[君子炮未] 利物浦 對 白禮頓4

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
edward把口咁勁
好易冧掂

剩係士砵亭打起d貨色賣靚價例子都j到fsg死
唔計inacio、烏拉圭防中
Ousmane dxxx同件9號又下一件100m
主場有加成唔奇喎 仲要呢D杯講籤運 緊要過你有實力啦
但啱啱先贏左法國荷蘭
其實搵班數據佬返黎買人應該都係佢地揸fit 架啦
拿鳩又教過紅牛 依家最好既選擇應該都係拿鳩
咁買邊個都要討論嫁
紅牛就話係新星都執返嚟等打起賣啫
前排主場比日本炒到仆街
所以一路都話去蝗又好 留利華都好 冇得講
但最後去左拜既話fsg真係要死全家
你拎場未換教練嘅講
呢兩場贏荷蘭法國唔講
當時係呢到好多人j既費力克帶 最柒係班友真係出力認真踢但輸得仲肉酸過世盃果場
沙比有光環比佢頂兩三年,其他可能一季就xxx out
拿鳩有d威望可對沖

amorim最好控制
利班數據佬都明讚amorim聽人講野,好相乳
其實者係聽話...唔會同傳媒公開間接拖壓之類

迪沙比同拿鳩呢方面唔合格啦~~
講真 呢期係咁傳買中堅 下季佢教都真係唔出奇
隊squad重建去到爭冠係半季
都幾撚癲
拎葡超數據同德甲比 仲要全方位都輸咁濟
呢個年頭先出身d教練個個戰術基礎係都打高位壓迫
前場唔係小組控傳切就一腳波交比快馬湧打攻守時間差

唔通仲打摩狗901咩
但係早排有傳話摩佬學德文諗住教拜
唔覺得代表佢唔想教我利喎。唔好講到佢對利華冇感情咁,話晒帶住隊波一段時間,成班球員一齊成長

換住係我,都會想帶埋呢隊利華再衝多季,踢埋歐聯,再爭多年德甲,唔想就咁放棄隊波。如果可以再贏多年德甲,就直情上神枱啦,證明真係打爆到拜仁壟斷,唔係one season wonder

所以我覺得留利華真係有情有義嘅表現,嚟我利當然開心,留利華都顯示佢唔係忘恩負義只諗自己嘅人,反而仲多咗respect

但如果去拜仁嘅話,咁就當我冇講過啦 (應該唔會嘅)
唔計名宿光環
根本amorim就係最符合fsg嘅人選
後生(講到明想請個可以同隊波一齊成長嘅教練)
有經驗(仲要有歐洲賽經驗)
喺有限資源下有成績
踢direct嘅attacking football

不過上面啲條件同球迷期望就好大落差
可能kane搭橋
摩佬ready
垃圾利可唔可以請三次先放棄
Fsg:摩佬干爹肥賓3揀1

金曼個邊咁多人傷
其他果d一季後無咩料到或証明出唔到大台要俾時間時

可能引致26歲以上既主力有離心
球員生涯好短
邊頂到少帥慢慢吸經成長

沙比唔係因為名宿先包容
佢係主流戰術為基礎下都見到有d想法
(因為德甲自奇哥國家改革已經開始打高位做發展方向)

amorim呢隻睇只係copycat
將頂級聯寶主流戰術搬去二線聯賽發展
同謝四人渣士教蘇超好似....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞