[君子炮未] 利物浦 對 白禮頓4

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
話唔工教瑋兩季就被炒
之後去曼城接光頭佬手
奧雲走後把口臭到而家喎 仲有250
走後把口好啲 好多球迷其實都原諒到 但好似奧雲呢啲 真係有啲難
唔覺得咁樣係仁至義盡 但佢留咗筆大錢係事實
我一路覺得牙蘇咬人係幫手壓價
不過無佢又真係冇1314 所以唔會反感
但剷晒草之後都對佢無乜感覺
完全係巴塞嘅形狀
奧雲係仆街之中嘅仆街 好唔好口都無用
隻二五狗仲有面話自己係利名宿依下好野
去獌拎完獎返利r load
各為其主姐
But t9唔算25啦,都無講過d咩
隻臭雞咪又係一樣r撈
T9 走法同vps 一鳩樣
你問下馬撚vps 算唔算25
其實冇邊個走左係講衰野 古狗都係唔講野only
蘇個陣有球迷揾佢影佢唔影 一話利迷即刻肯影
算係咁啦 剷草佢賽前講到明會剷有哂準備
仲要佢係下體對疤都係咁撚樣
咁Babbel都俾咗幾年時間嘅 盧卡斯利華都係
Vps講果d 痴線野好難唔計25
Rvp直頭講到明淨係當19000係屋企 邊同
真心,唔係青訓走/過世仇/走左講d 痴線25說話既話,其實真係唔太算25
球員想走,球會唔肯放,咁幫球會揾倒一大筆錢已經係個好好嘅結局
最完美當然係拎完冠大家開心放你走,但冇vvd同alison之前點睇都唔似拎倒冠
你可以話簽咗約就唔應該跳草裙舞,但唔簽約到佢自由身轉會/淨番一年約低價轉會咪又係畀人話25
「青訓走/過世仇/走左講d 痴線25說話」

仆街 成個利物浦球會歷史上 我只諗到一個人符合晒呢三個條件
大部份都只係中一項兩項 中晒三項真係好難

嗰條友走時仲要一蚊轉會費都冇帶俾球會
我覺得中過世仇/走左講d 痴線25說話,其實已經可以當25,青訓身份係加強個25感
而咁多年黎,應該真係得一個中灑
我完全唔憎so7 佢真係打咩隊都鬥心100% 比到盡
覺得同利都算好黎好去
最剋人憎就係隻獌聯明叔
古狗走前半季真係英超mvp級
冇佢走又真係冇咁多冠軍
比你揀多次要vvd + Ali 定佢 你都會揀前者啦
佢扮傷呢嘢係肉酸 但算啦 佢自己揀注定做唔到legend

我到而家都會好鍾意so7
但對古真係一啲feel 都冇 曾經都真係好鍾意佢
想佢留都要背傷嗌走都叫仁至義盡?
未到最仆街啫 但點都唔係走得好好睇睇掛
雖然我都唔憎佢 但一絲好感都無剩囉
牙蘇都會諗佢幫手帶隊make us dream
最撚憎佢成撚日扮晒獌利都係名宿 一聽佢用we去講獌就想屌撚死佢

哭撚左
唔知dlocal點睇佢 仲歡唔歡迎
其實咁講嘢真係好撚癲 話晒踢阿狗踢咗咁多年 點會講得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞