[君子炮未] 利物浦 對 白禮頓4

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
認真,so7邊忽好睇
古同費走得好好多喎
咁都唔算legend,咁利近代都應該無乜
謝仔慈善賽見到789夢幻共演呢下已經原諒晒
古?
molamola
咪覆落棺狗thx
同埋佢po 德國天空體育
德媒日日都放口風 悶唔撚悶
真心定假膠 狜同費托走得好睇
費托算平返咗啲
但古
suarez都好睇?
論走得核突應該冇人超越到25古
反而t9同so7我都唔太嬲
奧狗就係踢獌同講嘢實在太冇pr
馬斯算唔算?雖然狜果陣係球隊高位
馬斯係球隊混亂期 但狜都叫夾到疤高價
馬斯就夾疤打劫
T9 球會都冇當係咩而家仲瘋狂出post 打丁我哋fans 有乜好嬲
我覺得suarez torres算係名宿 唔算legend
suarez係巴legend torres係下體legend
但係利無乜贏榮譽 同埋踢既時間唔算長
真係計legend既話 高普麾下就算老母都legend過佢地
屌頭先見到班fd 講沙比蛇去拜 即刻睇ig 同here we go fact check
完全無update 原來都係吹水新聞
老實講 唔係老母對疤入波都未必有之後既事
所以絕對legend 過王子牙蘇
一早估到,叫咗你哋唔好除褲住
夢幻共演 呢個描述幾好
馬斯走後講個啲嘢好對得住利啦
歐聯贏咗獌奪冠,都話要dedicate個冠軍俾利迷

I'm a Liverpool supporter. Nobody has ever treated me as well as Liverpool fans did, never. That's why I dedicated Barca's 2011 Champions League Final win against Manchester United to them. It was the least I could do to pay them back somehow.

https://www.youtube.com/watch?v=caqG7mbKcKc
個陣有呀仆街同肥賓最後日子個個想走都正常
落棺蛇幾時here we go 落棺
屌你凍肉對蘇撚果球插水好撚離譜
當年唔勁係差兩隻快翼 新界牛啱踢b2b
咬人扭去阿扭到痴左線 下年個個都知佢走硬先乖乖唔洗扭
差啲唔記得佢 當年條中場世界級 係爭對勁翼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞