[君子炮未] 利物浦 對 白禮頓4

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
咁啱唔得閒掛 之前都有踢過
丹麥挪威瑞典嘅
利迷比例應該幾高
同泰國大馬應該差不多
佢個踢法放到而家應該勁過當年好多
體力好 爛打 萬金油 team player
依家個18號有冇一點做到
高捷早排好似踢過
頭先果幾下駁腳現身係最今足球

反而F9 睇佢企位現身已經感覺到佢係上一代足球
76台有個利物浦節目
Btw
Torres算唔算legend?
始終當年冬窗最尾時候轉會英超對手車仔

唔算

我覺得25呢樣野扣太多分 起碼做到suarez咁好好睇睇先算legend
純粹torres靚仔比人加太多分
希望快手搞多個 搵埋沙比
原來艾沙亞仲踢緊
其實最樣衰就係轉咗去直接競爭對手
其它嘢好難怪佢 當時成隊波都沉 好似睇唔到希望咁
論搏盡佢又已經夠晒 傷到咁都頂硬上咗幾次
又冇玩罷訓又冇倒逼球隊
不過去軌太近係唔多舒服
啱去又講啲門面嘢係幾un耳

利申 揀咗算 因為好波又靚仔大晒
但so9對住我吔剷草
新界牛如果跟廢中應該幾撚癲
Torres雖然10月講唔走 但1月臨完轉會走
雖則依家平反左少少

25蘇又想去妓 又咬人搏轉會 又出口術引25古走 屋都租埋 又特登踢傷jelly
佢既賤種程度遠超王子
唔踢傷jelly又點會出老母
跟本就係真利
龜頭 agger T9 真係愈佬愈型
打9號做第一點搶迫
波底粗應該跟唔到文尼沙拿彈彈波配合
沙比最後揀拜仁 利物浦大鑊

沙比阿朗素揀咗拜仁。(Getty Images)

拜仁同利物浦之間嘅沙比阿朗素爭奪戰似乎已有結果,據報沙比同拜仁已非常接近達成協議,最快今夏接掌拜仁教鞭,利物浦要準備另外物色新帥。

《德國天空體育》報道,沙比阿朗素非常接近同拜仁達成協議,雖然利華古遜不願放人,但礙於沙比合約中有「離隊條款」,3支前球隊利物浦、拜仁同皇馬斟介就必須放人,利華古遜可收取解約金,並將解約金定為2,500萬歐元(約2.1億港元)。

來自利華古遜高層消息,球隊今季仍保持不敗,沙比阿朗素正衝擊德甲、德盃及歐霸盃三冠王,事成後如果離隊,唯一去處就係拜仁。分析指沙比選擇拜仁係聰明做法,因為拜仁實力雄厚,但經歷動盪,沙比以拉雜成軍嘅利華古遜仍能力壓拜仁,過檔拜仁後可順利交接,要喺一隊獨大嘅德甲攞好成績亦相對輕鬆,反之接手高普留低嘅利物浦,壓力非常大,加上英超競爭激烈,爭取好成績極其困難。
沙比無了
要諗定plan b
出年摩童有冇位踢呢
係u21幾sharp
要原因㗎咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞