[君子炮未] 利物浦 對 白禮頓4

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
d人j佢有歐洲賽經驗 但歐洲賽佢仲衰過坦蛇 仲要試過兩場波夾埋輸比坦蛇9粒
其實高普上年先7完 我覺得又無咁大壓力呱
你話接鏝城就真係驚
大家都唔想沙比變比狗
唔黎仲好啦
講真 衰左請唔到沙比我唔介意 但唔該唔好主動放棄
對我地果陣就差唔多full team
有冇諗過,沙比會接哥狗捧
睇佢今季打阿特蘭大個2場霸氣盃已經廢撚到傻 唔知有乜好J
比狗從來只有一個
羅渣士5,6,7,8 年代
學神/渣土強勢回歸

賓賓都冇工開,返黎做過渡領隊ok?
所以咩有歐洲賽經驗絕對唔係拎黎sell佢既籍口 謝老4歐洲賽經驗仲撚豐富啦
最壞情況係沙比出年持多次德甲
哥迪奧拿 唔續曼城約
沙比之後接手教曼城
葡萄牙佬真係黎 請帶埋

Pedro Gonçalves
Gonçalo Inácio

比謝拉特教,一年後隊波都玩完了
拿高接手後好左好多啦
👬FC24兄弟谷:https://bit.ly/3AQvHTe
🇭🇰FC24 ProClub群組:https://bit.ly/2VpUY6d
📷 IG:www.instagram.com/fifabuddyhk
———————————————
據Nacionl的消息,利物浦為皇家馬德里前鋒洛迪高.高斯開出了第二份報價。

皇家馬德里拒絕了利物浦開出的第一份報價,現在利物浦將報價從6000萬歐元提高至8000萬歐元。

不過佩雷斯不會讓洛迪高.高斯以低於1億歐元的價格離開。23歲的洛迪高.高斯在2019年夏天加盟皇家馬德里,轉會費4500萬歐元,他的合同將在2028年夏天到期。

洛迪高.高斯在本賽季的西甲聯賽出場了29次,打進8球,並助攻5次,此外他在歐聯出場8次,打進3球,助攻2次。

由於麥巴比即將加盟,洛迪高.高斯一直被傳有可能在夏天離開皇家馬德里。
———————————————
#FUT #ProClub #fifabuddyhk #Mbappe #Ronaldo #Messi #Neymar #haaland #alnassr #InterMiami #easportsfc #fc #eafc #fc24 #eafc24 #香港 #足球 #夏蘭特 #麥巴比 #尼馬 #美斯 #C朗拿度 #fifa兄弟 #曼城 #曼聯
我不能相信
咪傳緊下年教ajax囉囉,所以先買定神軒
Fsg想做紅牛一啲都唔奇,佢地不嬲為賺錢,唔係為爭冠,係高普咁撚勁帶到爭冠姐,對fsg黎講每年穩賺就得
拿鳩/干地/杜曹是但3揀1啦
激活傻紐最後拼圖
Nico Williams仲好啦
先破後立
就係要呢啲 士砵白禮教練都唔鍾意
係勁就簽沙比啦
吹大左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞