[君子炮未] 利物浦 對 白禮頓4

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
鏝想賣柏豪,真係唔奇
皇家索馬里
得30幾,你預佢0人脈
未來歐洲球壇可以壟斷
利早幾年都係靠紅牛系同文迪斯買人
同教練關係相對不大
太子係親生仔
佢自己都唔會想去皇馬啦

應該學謝老4咁
Yes
除非有人逼佢走
H + E
就黎坐正隊長
不如簽左xabi 先
下面留言好中
I understand Hughes and the other one but why this fella now? What have Bournemouth done signing wise for us to be like ooo yeah they've got some real gems? Or got some decent signings? Nothing.
【世界頭5位年薪最高嘅教練】
喺一隊球隊入面,教練嘅重要性絕不下於球員,不過人工就相差一大截。馬德里體育會嘅施蒙尼以3400萬歐元年薪居首,成為足壇年薪最高嘅教練; 為曼城同利物浦貢獻良多嘅嘅哥迪奧拿,以及高普,分別以2200萬歐元同1800萬歐元排第2同第3位;執教沙特球會艾列迪法克嘅謝拉特,就以1700萬歐元排第4位,成為唯一一位非主流聯賽嘅教練打入頭5位; 第5位為祖雲達斯教練艾歷尼。隨著高普於季尾離開利物浦,邊位教練能夠打入呢個榜嘅頭5名呢?
#beINSPORTS

施蒙尼咁高
自己友埋哂位

唔怪得成日話走
但次次最尾都續約留低
原來係因為銀紙
但老四先勁
水到沙特出咁高人工畀佢
應該有個貴,全部行晒
The LFC Stadium Tour, Museum and Boom Room Exhibition - 23 鎊
你都傻傻地
一定要黎利?
根據德國轉會市場的最新數據,日本球員久保建英的身價已達到了6000萬歐元,成為目前身價最高的日本球員。

1、久保建英,皇家蘇斯達,22歲,最新身價6000萬歐;

2、三笘薰,白禮頓,26歲,最新身價4500萬歐,較上期下跌500萬歐;

3、富安健洋,阿仙奴,25歲,最新身價3000萬歐;

4、伊藤洋輝,史特加,24歲,最新身價2200萬歐;

5、堂安律,弗賴堡,25歲,最新身價1800萬歐;

6、南野拓實,摩納哥,29歲,最新身價1500萬歐,較上期上漲300萬歐;

7、板倉滉,慕遜加柏,27歲,最新身價1500萬歐;

8、鐮田大地,拉素,27歲,最新身價1500萬歐,較上期下跌500萬歐;

9、古橋亨梧,些路迪,29歲,最新身價1400萬歐,較上期下跌100萬歐;

10、遠藤航,利物浦,30歲,最新身價1300萬歐;

11、守田英正,士砵亭,28歲,最新身價1300萬歐,較上期上漲100萬歐;

12、菅原由勢,阿爾克馬爾,23歲,最新身價1200萬歐,較上期下跌300萬歐;
仲係卻奧斯
謝4真心為沙地聯發展 唔好水水聲先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞