[君子炮未] 利物浦 對 白禮頓4

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
利欠最多既人 應該係蘇同費托
好難怪得落
球員transfer request球會唔肯賣就係咁架啦
之後有出盡奶力幫你踢踩得
如果咁都算25咁vvd嚟嗰陣都係超級25仔
你係狜迷你係可以用呢個角度睇嘅
我係利物浦球迷就係用利物浦角度睇
君子頂高daddy

最近先知
Cody Gakpo provided two assists for the Netherlands against Scotland, including one for former Liverpool man Gini Wijnaldum. 🅰️🅰️

His game by numbers:

34 touches
5x possession won
4 duels won
2 touches in opp. box
2 fouls won
2 shots
2 tackles
2 chances created
2 assists

But his performance will only be remembered for one thing. 😬

心理問題
以前成日屌佢打右唔夠快,落唔到底,
sor
去左做拜仁名宿代表了

岩岩睇完 好有愛
小FANS沖落去隊長叫走哂D GUARDS
費托入波嗰下都冇咩嘢
但一鏟草就即刻眼濕濕
謝四
君子最愛嘅始終都係王子
配埋佢張相 笑死
唔知依家仲係咪獌呢
真係 球員都係打份工 你諗下自己想轉工 但份約無得解 老細又唔比走 都唯有出呢d招

當然佢唔係真利 但以前踢個陣盡力 走後收埋把口 都唔算25嘅
好多人既青春呀屌
靚仔+ 識講野 + 走左之後唔勁 比人加返分

我自己就唔好因為佢靚仔識講野就忘記佢當時夏天話唔走 突然一月要走搞到球會冇時間諗買人 好仆街 仲要去車路士 直接競爭對手
打工角度咪冇問題
但利養你咁耐養到世界級
你玩啲咁既野 肉酸啲lo
好似美斯咁 你唔可以話佢breach the contract
但人品差lo比人睇到既係
好似第一次倒戈入波,無興祝但比阿狗喪屌,之後rvp就次次都鏟晒草
蘇比托更carry
好記得當年佢啲世一表現
出佢就有希望嗰種感覺
費托尾期就最黑暗 仲要傷都焗踢
真係可惜兩個都冇冠走

同埋費托個人本身球場內外都零醜聞
好難憎得落
好記得謝4告別賽嗰時佢第一次翻anfield
一開始好明顯好緊張好忐忑
後來見啲kop都係不計前嫌幫佢打氣cheers
佢即刻好開心 放下心頭大石咁笑容燦爛
我睇到都覺得唉算好聚好散啦
細個睇名宿賽講淨係識一兩個出名既
到而家睇名宿賽差唔多成隊都識
仲要重記得關於果個球員(就算係唔出名既)當年既畫面
都幾感慨
我反而覺得佢似真心猶豫緊
其實佢對利好明顯有heart有感情過對軌好多(當然可能因為過完檔都唔勁)
反正佢當時係利踢得真係冇咩唔開心
想走唯一理由就係爭冠囉
咁當時利又真係冇競爭力
去到一月就更加係睇唔到咩希望嗰種
去車就確實唔多好睇不過我印象中當時好似都冇乜其他隊肯俾咁多錢買

謝4仲有同沙比蛇嘅咀咀相
以後翻嚟做康樂部最好
打拳著taa 件衫就知la , 最緊要識追返我地黎含
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞