[君子炮未] 利物浦 對 白禮頓4

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
Sporting 個教練成 30m 解約金
行路
真係輕敵.
去到對方禁區附近D 波處理得好隨意.
都覺得有機會奶野,
點知真係做左死敵熱血魔性既背景板.
我屌
Fabio Carvalho details Liverpool plan once Jurgen Klopp leaves after "not talking" to him
Fabio Carvalho is currently out on loan at Championship side Hull and the 21-year-old has confirmed he plans to return to Liverpool next season, with Jurgen Klopp set to step down as manager
全力xabi
唔講陣形

Amorim用兵同高普有相似影子
烏拉圭vvd配件強壯黑中堅
日本防中
又係有件快馬中鋒去衝
【拿高士文成為利物浦新領隊人選之一】
利物浦領隊高普喺1月宣布今季後離任,「紅軍」物色新領隊工作即時展開。目前帶領利華古遜衝擊德甲冠軍嘅沙比阿朗素明顯係「紅軍」首選,但拜仁慕尼黑都對佢好有興趣,競爭難度大。白禮頓教練迪些比,以及德國國家隊任教嘅拿高士文都係利物浦嘅目標,而拿高士文更年輕,只係36歲,絕對能夠長遠帶領紅軍健康同持續地發展。不過拿高士文同德國國家隊尚有合約在身,到今年9月就會完約,就睇睇佢會唔會續約喇。
#beINSPORTS
------------------------------------------------
訂購beIN SPORTS CONNECT,即時感受比賽熾熱氣氛。
https://bit.ly/FBbeINHK
如果拿高士文教
踢埋歐國盃
七月先埋班 又唔撚洗簽人
講真 除非沙比留係利華 如果最後佢去第二隊唔係番利記既話 英國本土班利撚應該要上街遊行反fsg
點解個個講到拜仁咁好做
咁好做就唔會成日炒人啦
是撚但搵個德國人黎就當ok , 同隔離街搵個光頭既當哥迪奧拿一樣
沙比 都要25m
拿高 唔洗錢
你估Fsg 點選
班數據佬力推amorim

好難講
三顧公廁先請到
點都俾下面
又真係似F$G風格
Brodies Sports Bar
聽聞佢人際關係好一般
執到拿蛇都好啦
搞唔掂拿蛇,就兩個都冇
呢到會叫沙比狗
叫定都得啦
拜仁要對住更衣室班德國大佬都夠煩
紐亞都37隨時跌watt
有冇教練敢郁佢 一郁隨時更衣室作反
仲要拜仁攞德甲係必須
攞到唔會入教練數
攞唔到就全世界恥笑
反咩,拜仁一出手基本上都知無得爭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞