[君子炮未] 利物浦 對 白禮頓4

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
見到大陸有人咁形容Amorin

帶著葡體歐聯輸給亞特蘭大,歐冠被滕哈格吊打的風格,完美符合「現代足球」帶貨黑店體系的弱勢兒皇帝

咁一切都解得通
後面個兩個
eddie howe都就黎比人炒
搵佢組返樸矛般矛鐵3角算啦
但0 名氣食唔食得住班大佬,szobo macca Nunez 全部都係想跟名帥先黎,沙比都仲話有名宿加今季利華砌底拜仁的戰積撐住。

仲睇好taa 轉中場的關鍵就係Xabi 黎教波,依家會唔會連佢都留唔住。

De zerbi 都叫同macca 合作過。呢個葡國佬令人由believer 變返doubter
好過Amorin/De zerbi
Amorin年年負60-80m net spend
仲有咁嘅成績一定好過好多人
Xabi 唔嚟佢一定最好選擇
呢條友正路同維路素 摩天奴個班葡萄牙中場同一代

但係我完全冇印象葡萄牙有過呢位中場
知道左沙比唔黎 我心情真係跌落谷底 邊個救到後高普時代利
要拎冠軍 唔係賺幾十M
FSG係要賺錢,邊個話要爭冠
葡超 唔係咁值得參考
但依家請既人 體育總監球探等等 成個feel就係為左賺幾十M 冠軍只係bonus
On course 2個葡超冠軍
佢隊波budget 賓菲加 波圖 入面最少
唔係佢地"球迷"想要既就唔得架喇
其實FSG本身就係咁, 只係高普太勁, 加上個期買人好準
沙拿 文尼 R26 Matip免費 邊奴 老母
大部份主力都唔係貴野, 真係貴都係AB同VVD
保亞斯成個人版
呢二十年葡超出身既領隊除左摩佬有邊個係帶大球會成功
會唔會有機係新摩佬
連達斯看守一季再搵沙比得唔得
Sporting CP have conceded the lowest expected goals in the Primeira Liga three times out of Ruben Amorim’s last four seasons at the club.

He has built a very solid defensive structure. Likes to play a high line - similar to Jürgen Klopp.

Although I don’t think his pressing game is as quite as intense as #LFC’s at the moment.

Impressive young coach
一上fb見到啲過關圖,就諗咁多人坐監為咩
摩佬一定好過呢條撚屌
起碼有杯賽保証
關出身咩事 你睇隊波踢成點
依加隊波年年賣人都得失球最少 最重要係xg against 少
Budget又3強入面最少 根本係最好選擇
哥狗之前未淨係又係教過b隊
你咪話
如果想等沙比
請摩佬教1-2年爭下盃賽 保住歐聯位
等沙比來 其實都諗得過
Doubt 就一定doubt 嫁啦
但FSG 會考慮佢的確合乎佢地風格咁解
On9 沙比一定嚟?
摩狗依加帶頭四都冇
帶羅馬 簽咁撚多星都冇頭四
仲咁撚多人迷條過氣廢佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞