[君子炮未] 利物浦 對 白禮頓4

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
講經咩 望阿唔好比人炒好過
師兄,我都係喎,我快閃3日
R26又傷FIFA病毒
希望1/2星期搞得店啦 太公波又傷
hi
我都入場睇

但逼住坐mu fans

我上次夜晚番london 係坐大巴 flxibus
【我以為...】

遠藤航直認當見到利記求購卡斯度後,以為自己嘅夢幻轉會成空。

「當日我心諗假如有機會轉戰英倫,我覺得自己會加盟利記,因為利記喺夏天有好多人離隊。軒達臣喇,法賓奴喇等等。」

「我本來以為卡斯度會去利記,我睇新聞見到佢地好事近,以為自己錯過咗轉會嘅機會,然後佢加盟咗車路士。」

「我聽到傳媒話我嘅轉會費相對下只係九牛一毛,話簽我可能係精明之選。」

「事實上我得咁嘅情況下先有機會轉投豪門,對大球會黎講,最理想就係簽入一個年輕又有潛力嘅球員,但唔係每間球會次次都可以簽到心儀首選,所以退而求其次就會搵啲平價即食有經驗球員,我認為利記因此睇中我,我成世仔就係等緊呢個機會。」

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/thought-lost-out-liverpool-transfer-28889294

#LFC #YNWA #WeAreAnfields12th #A12HKMO #A12OLSC #A12LFC

很喜歡他
又傷幾耐
【我以為...】

遠藤航直認當見到利記求購卡斯度後,以為自己嘅夢幻轉會成空。

「當日我心諗假如有機會轉戰英倫,我覺得自己會加盟利記,因為利記喺夏天有好多人離隊。軒達臣喇,法賓奴喇等等。」

「我本來以為卡斯度會去利記,我睇新聞見到佢地好事近,以為自己錯過咗轉會嘅機會,然後佢加盟咗車路士。」

「我聽到傳媒話我嘅轉會費相對下只係九牛一毛,話簽我可能係精明之選。」

「事實上我得咁嘅情況下先有機會轉投豪門,對大球會黎講,最理想就係簽入一個年輕又有潛力嘅球員,但唔係每間球會次次都可以簽到心儀首選,所以退而求其次就會搵啲平價即食有經驗球員,我認為利記因此睇中我,我成世仔就係等緊呢個機會。」

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/thought-lost-out-liverpool-transfer-28889294

#LFC #YNWA #WeAreAnfields12th #A12HKMO #A12OLSC #A12LFC
睇下妓賽程就知
佢哋賽程好地獄
所以其實比佢哋贏拋開鏝
其實都唔差
屌打KDB真係迷航都估唔到
煩撚過閪
疤狗拎100m咪比你走

利物浦有高普實在太幸運
希望航哥健健康康,打多幾年好波
佢老豆黎到利市後
帶子冇一場好波
快撚d躝波都未踢好 日日係到同蝗疤示愛 一d都唔尊重利記最好換個vvd / vini返黎
100M 即躝 唔送
叫做上半季係後備輪換吓先可以儲到氣下半季爆發
🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Chelsea midfielder Roméo Lavia is set to miss the remainder of the season following a setback in his recovery, club confirms 🔵🤕

Bad luck for Lavia with injuries as he’s only been able to play 32 minutes in Chelsea shirt after signing for them in August last summer from Southampton…

…get well soon, we wait for you Romeo ❤️👊🏻

50m?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞