[請勿買行貨]Fujifilm 討論區 (98)

990 回覆
6 Like 4 Dislike
呢個價買mini evo唔好?
有得preview又有當printer,個樣又靚d
睇黎你冇玩開,evo 果d 數碼黎,效果差好遠。仲有玩即影即有好都人都追求世上唯一一張感覺
有sx70,mini 7,mini evo冇咩特別感覺
拎黎print相俾囡囡,佢地好興奮
我有三部mini90, mini evo, sq6, wide 300, 500af.
d 囡囡賣cheki 果d 全部都指定要用mini90 開L
print 出曬果d 一睇就分到,有一條條痕,個背景又壓唔暗
printer 黎講,我都有link wide, gfx 影出黎print 都唔錯,不過d 囡囡又話要p 左樣先,所以之後都好少用
果然係fuji死硬fans
mini evo通常掉俾囡囡瘋狂自拍,然後慢慢揀再print,跟住就好開心咁彈走
evo 依家都跌唔少價,mini 90 反而keep 住1200$ 證明唔少人都prefer 真實菲林味,evo 真係玩具多過係一部cheki 機
5代出咗幾年都冇得walk in
你覺得6代有冇
連登仔有特權買
同意 Leica新嗰部都係冇乜feel
幾時
5代一開始有
想問下大家jpeg 過相落手機係咪都會揀resize?
萬2蚊,一ship 即賺三千,抵過定期啦
我覺得今年會有

快啲咁sell 比文青 炒起佢
大到成舊牛屎咁,算9數啦,gfx 都係老人家/真心富士fan 買埋單
100s影人地踩單車(街邊慢踩)對焦綠框出到黎張中(gf110)
點解會咁
我自己覺得唔會一樣
始終水貨都係「來歷不明」
玩左相機3年
買左gr3 之後 部Sony a7iv 就無乜用過
主要原因係太唔輕便
所以開始有換哂成套Sony 做 富士既諗法

依度有無同路人?

依家睇緊XT5
但睇落xpro 4 有機會今年出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞