加拿大已交PR Application等批區

1001 回覆
95 Like 26 Dislike
如果行A/B 依家仲未畢業 或者未儲夠鐘數 係咪即係代表冇乜希望?
有好多人咁樣做,絕對冇問題,

EE PNP / EE CEC / EE CFS ,同時入晒都可以
爭在你肯唔肯定你係咪真係夠分?個競爭咁高
PNP 啱啱4月16 號 先至升咗20分去到132
Stream A 每個人都要$1150左右
EE + BCPNP大概每人幾多錢
2月都已經有data
Stream A 批咗39個
Stream B 批得 5 個
當stream b嘅人係雞
Stream A 都係

本身A B 加埋每月最多可以批到過千
穩定都批幾百
然後突然減到得幾十
好快㗎啦
睇tg group 尋日一日都批幾個啦
嫌等得耐可以考慮下行ee
一落機就係pr
係香港等佢出ecopr
利申 pr
5個
境外申請ee都夠分應該要phd+多年工作經驗?
讀個法文CLB 7 300 分就入pool 啦
入紙25年2月前入紙OWP, 或者 行EE有BOWP
人地民主國家英國不知效率高加拿大幾多倍,BNO visa 兩三個星期就批。你睇下owp要成兩三個月,政府垃圾就垃圾啦賴民主
想問下 我未攞pr
決定棄game回港

係咪要cut 銀行卡 同車牌
唔洗搞呢d野
走就走
長期離開又check 到會hold 起你個case
到時要解釋點解離開咁耐

短既話應該冇問題
唔該巴打
好撚煩,呢啲海外嘅YouTuber真係全部去死啦

信佢哋真係好撚慘

成班都係小丑,尤其英國嗰堆

王俊彥
唔係

Deadline 前入到就ok 問題係之後等幾耐
呢排積壓正正係政策一出當下啲人就plan出發 + 讀書/儲鐘 而家就係最大批既人eligible to apply
可能之後條隊唔會爆炸性咁增長 但係都要時間慢慢清
同你差唔多情況 早你三個月完PGWP

快啲inland/outland owp
Inland 之前都要等六個月 而家可能仲耐
唔知洗唔洗同幾時報non-residence
報失咗張車牌然後攞多張 日後去第二度都可以冚牌就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞