加拿大已交PR Application等批區

893 回覆
90 Like 25 Dislike
日本、英國、韓國…
source?
又話加派人手加快處理香港人application
原來係加快reject我哋
本身以為上救生艇
點知原來係上咗賊船
移民加拿大
後果自負
無加拿大官網講我係一率唔當堅野
佢就算加可能加多一個人俾你
Trust me bro
屌我人在温哥華
同你一樣,二月頭交
乜嘢消息都冇
其實hk pathway 少人知比想像中好 而家個省pnp program 改制大把留學生示威都好多大拿人屌 呢度咁多人怨批得慢比人知實比人話唔 grateful
BC PNP? 哩個又真係生意味濃抵俾人郁
UBC有一個9個月o既master 都可以直批PNP拎PR, 都痴鳩線
個master仲要貴到飛(domestic fee 35k, intl 54k), 讀過嘅都話唔值呢個價
而且9個月就train到嘅咁點解要派PR?
仲有一堆NEU, NYIT乜乜乜
其實hk pathway 少人知比想像中好 而家個省pnp program 改制大把留學生示威都好多大拿人屌 呢度咁多人怨批得慢比人知實比人話唔 grateful
BC PNP? 哩個又真係生意味濃抵俾人郁
UBC有一個9個月o既master 都可以直批PNP拎PR, 都痴鳩線
個master仲要貴到飛(domestic fee 35k, intl 54k), 讀過嘅都話唔值呢個價
而且9個月就train到嘅咁點解要派PR?
仲有一堆NEU, NYIT乜乜乜
bc班支那人撚到紮紮跳 Manitoba 都改埋pnp撚埋班第二啲省特登過去再讀書班差仔 加拿大風向都係唔再收移民 香港人都係低調啲再算
正呢 五萬零蚊讀完就即刻申請到pr 移民嚟講又平又快
難講啦
係本地人眼中咪又係黎爭工爭屋
想問下如果配偶人在香港 主申請人可唔可以以照樣入紙申請PR 一齊獲得PR身份?
我哋新移民係加拿大嘅肉便器
財閥同稅局需要我哋翻工,我地只能乖乖奉上
IRCC想我哋走就要走
新移民喺IRCC面前完全抬唔起頭做人
為財閥同稅局起機,係我地新移民嘅本分
喺香港曉飛又點,嚟到加拿大咪又係要認人做主人
賣命俾主人,就係我地肉便器嘅應份
人人都可以有新生活,就係我哋唔得
我哋新移民真係好低賤
其實唔止香港移民,local都有一堆愛加力。當有人鬧政府啲政策,實有班人撐冇問題,習慣就好,叫你收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞