黎緊幾個月, 睇 sofi 最小升一倍

1001 回覆
13 Like 100 Dislike
原來做財演真係咁好搵
朋友,其實無論你上網打 xxx stock ,都會見到好多投資者買入,因為散戶long side比較多,又會有survival bias
不如你打,YT翻譯都係199
鐘記既堂係值得上, 又唔貴, 無記錯2800 5堂, 同埋真係學到野。龔成既堂我就唔講la... 但係鐘記只係識港股, 今時今日既港股我唔識睇, 所以無再跟進
帶定頭盔先, 我驚我講錯講漏, 英文勁既巴打請更正我, 始終我都係學字牌。

今朝撘車過時聽過, 有興趣既巴打. 可以跳去36-40 mins 度, 有佢既重點分析。

佢大至內容係現加d funding 公司仲未買得住, 因為要等佢有一年既正回報先可以大手買入,但係大量既 institution 巳經可以開始買入。同埋係黎緊3-6個月, uncle bruce 預計, sofi 會announce cap call 2.5billion, pre sold / over suscribt 有機會個價上到$25。

英文同金融勁既巴打可唔可以幫幫手。
3個月內上唔上到9蚊?
我就喺佢上次ER之後開始留意佢
唔記得邊個KOL話佢喺高息環境都可以revenue轉正數,所以睇好
揸耐d la, at least 等佢轉晒形, 真係變左 fintect 先, $9 就走?
sofi 唔會受高息影響
少注持有
睇住隔離隻SOUN日日升1x - 2x%
呢個停滯不前
7.5買咗少少貨
希望真係上到去

不過講真炒股收費呢方面
呢間嘢真係好撚戇鳩
對佢無乜信心
只係唔同錢作對先買少少
點樣戇鳩法?
買sound 啦
木姐
詳細唔係好記得
大約係之前免費好多人用
跟住收平台費
但又無盤前盤後
又易死SERVER
之後再改交易費就無留意

大佬你好似FT咁偷偷哋食價咪算
免費無盤前盤後死SERVER都算喇
服務唔改善但係夠膽加價
屌佢老母
唔知而家有冇優化
幾耐前?
第一條片果位講完shop即刻大跌
睇後市架麻
如果短炒就BTC啦
買呢隻不如買NU
佢日日出片分析呢隻嗰隻,睇果個都勁晒時間,無乜啟發性無乜營養
買左sofi未
Y not both?
牙木加咗倉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞