黎緊幾個月, 睇 sofi 最小升一倍

1001 回覆
13 Like 100 Dislike
咁誇張?淨玩金融玩唔玩到咁大呀?
師兄咪咁樂觀,出er咪有profit囉,點解又係打返轉頭。
永遠升唔穿10蚊
就算升唔穿$10 現價入都有20%水位執
買少少玩下先
風險好高喎

盤數望落好潛力但好多隱憂
技術位可以升到14蚊
跌到仆哂街啦真係咁勁 一早就彈左啦
股市專治依d醒目仔 連樓主咁九流既 都知道既消息 ,如果真係咁利好,個股價會唔一早爆升左上去?
We will see.
連paypal 依D垃圾都買得落 仲覺得賺緊幾% 好威 , 真係想笑死人咩大佬
本身真係上緊
但offering 割9 菜
好多公司offering , 如果市場睇好同日都會彈返
咁問題就黎, 點解成個Market 都唔睇好sofi offering? 唔通全世界都miss 左樓豬睇到既野?
我淨係信圖表會反映一切啫 一頂低過一頂, 一底低過一底, 等樓主買埋我份啦 咁既垃圾 就算佢最後真係升, 都一定跑輸人
咁心急仲乜野姐,咪大家等睇一個月,睇佢係爆上定爆落law。

到全世界都睇到,個價就係山頂la
我宜家都呢個策略算
留個名
隻股冇乜力,睇嚟呢一個月都唔會點上,不過價投嘅話可以唔使理
頭先睇番, 個 deal 巳經完結左, sofi 巳經拎左筆錢, 同係 SEC filing 左

https://investors.sofi.com/financials/sec-filings/default.aspx

03/08/2024 - 8-K, Current report filing

https://d18rn0p25nwr6d.cloudfront.net/CIK-0001818874/0fe0c10e-249e-45f2-9400-4e5ff3ae137e.pdf

which means 錢又收到, 現加班 brokers 可以係 market 度開始買 sofi, 黎緊睇下呢個禮拜, 係空軍嬴, 定係sofi 爆上...
https://www.youtube.com/watch?v=DaJbUR3V6ug

木姐又加持左 sofi, 佢下今次佢燈唔燈到。
Ark invest Cathie woods loads a total of 2,501,135 shares
真心,快d走
我就唔信燈神d 野gei, 同埋我相信一個壞既鐘一日都會有兩次準時。時不時拎佢黎笑下都好。
有班人追住佢個profile黎沽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞