黎緊幾個月, 睇 sofi 最小升一倍

1001 回覆
13 Like 101 Dislike
如果跌到落$6, 再入都好,不過到時再睇吓點
睇錯咗咪睇錯咗囉,我又冇走咗去。

股價我估錯咗,但係業績贏成倍,所以我先咁堅定加倉。
仲有得跌
我都贊成呢位巴打所講
樓主你都係$6再溝啦
無謂同錢作對..
sofi得傻散玩,點會有得升
由得自己個倉無止境咁蝕唔執行止蝕
本身呢個行為就已經係同錢作對

投資rule 1: 保護本金
本金無左就無得翻身
睇錯市其實好閒
最緊要識得認輸

不過樓主呢d牛皮燈籠
應該要輸鋪甘先識醒
樓主快d溝貨啦 同你目標價比,又多左空間升啊,發達啦你
Real
前底都穿埋 落地獄5$見啦
樓主用信念托住
手術成功
諗緊一陣6.4接唔接貨好
你真係有興趣嘅,咪分住入囉
樓主支持你,最緊要有信念

T車跌個陣都係全世界笑緊,而家彈上去d人又走撚曬
多謝你
我觀察咗一陣覺得呢隻股都係會跟大市走
而出面啲人都覺得嚟緊有可能大市會有一次大重整

我個人覺得倒不如等大市重整後再入貨仲好

不過呢啲都只係我個人感覺
歡迎到時鞭我屍
買成長股睇波幅仲要去估個市場太難啦
估得中我去買大細仲賺得快

有信念就渣緊啦
我同呢度大部份師兄一樣,早兩個月前都重貨呢隻嘢
無奈呢兩個月一直都彈唔起
見住同期嘅tqqq每晚升幾個%
當你真係扑中真係有一晚彈咗10幾個%
又如何?
升幅都係追唔上tqqq每晚嘅幾個percent升幅
琴晚8蚊走咗,依家6.7想入番
明明全世界都閪冧緊
升嗰時又唔見咁多人講呢隻嘢
呢個POST好有趣 樓豬快D開定2
上星期升果時好多人多謝樓主
而家跌到仆街個個入嚟笑同屌樓主
BTW 覺得樓主好慘
人哋賺 佢又冇得分
輸就個個入黎笑同屌佢
樓主加油
佢上曬頭拿,上邊都好多人講咩,到時升返上來鞭屍之類既說話,總之就係升返就上來笑連登仔,咁既心態點炒股?炒股係賺錢,唔係鬥氣,見情況唔對就轉身離場,離場之後個人清醒下,再睇返個市就得,今隻睇錯,米下一
隻,最重要本金無重傷

上邊好多人覺得炒股係要炒到最低價,賣到最高價,根本我玩咁耐,可以做到既機會小之有小,我只炒中間一段波幅,例子好似我最近3月頭入左64-65左右既ugl(2倍黃金)(,中間加過倉,減過倉,4月中,79清倉咁,我只要升得最快個段,要點先做到?就係個股價同量去到我覺得有機會既位,然後入場,市場話比我聽啱就會比錢我賺,錯已話,我一早已經定好止損,米搵下一隻/睇下有無新既入場點

最重要唔好鬥氣,唔洗威比人睇,除非你打算好似革蛇咁,威完開youtube開班,賺人錢 ,咁就第2種講法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞