黎緊幾個月, 睇 sofi 最小升一倍

1001 回覆
13 Like 100 Dislike
訓曬身
1萬股🤢
財報嗰日有冇經驗大約會上落幾多%左右?
真係唔知,個市唔好,又加息同埋中東打拔。

如果跟番 outlook, 我估最小5%.
參考其他公司財報上落都係大約5%?
冇得咁參考,間間公司都唔同,有啲一下標10至15%。

都係嗰句,而家個市唔好,如果佢一路meet到佢個Outlook, 2026年,上到$15 好合理。
睇長啲啦,其實你知唔知道sofi係做乜嘢?

佢做既野係取代傳統嘅銀行業。
完全冇了解
頂你
樓主可以講多少少嗎
標題明明講緊嚟緊幾個月 而家變2026
係r, 之前我係咁睇, 但內文都有寫到, 最好睇到2026年年尾。
即係簡單咁講, 暫時係digital bank, 裡面乜都有得賣, 保險又有投資又有, 同埋之前收購左兩間公司, 一間係做 payment gateway, 另一間係做 api, 你look 上d 我有講到個兩間公司。

SoFi(Social Finance, Inc.)係一間美國的金融科技公司,提供多種金融產品和服務。SoFi成立於2011年,最初是一家提供學生貸款的網路平台,旨在幫助大學生和畢業生負擔得起高昂的學費。

隨著時間的推移,SoFi擴大了其業務範圍,開始提供其他金融產品和服務,包括個人貸款、房屋貸款、投資和退休計劃、保險、信用卡和儲蓄帳戶等。該公司還提供一個在線社區平台,讓用戶可以互相交流和分享有關金融和職業生涯的知識和經驗。

SoFi的目標是通過技術和創新改變傳統金融服務的提供方式,使金融更加普惠和透明。該公司利用數據分析、人工智能和線上平台來提供便捷、高效和個性化的金融解決方案,以滿足現代消費者的需求。
心想事成

6.8
慣啦,我已經由2020睇到2023
邊次唔係咁
$5
如果有信心
係比緊機會你入貨
日日都係機會呀
連登大船
利申有$4000
夜盤隻隻都跌
呢隻19 點會係大船
以色例黎料r
咁胡迪點睇Tesla
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞