黎緊幾個月, 睇 sofi 最小升一倍

1001 回覆
13 Like 100 Dislike
股票係向前看,師兄,爬下文好 wow
https://www.youtube.com/live/7Ndo_hAicRU?si=Hmb-wlHl9TAbpeNd

你有時間,可以自己上YouTube做吓功課先,就咁打 sofi stock analysis. 睇吓啲人點分析呢隻股票

Q4'22 5223K, Q4'23 7542K
Year-over-Year growth 44%都叫好慢?

以年黎計個每股收益都仲係負緊

等佢全年計係正數,你可能已經錯過咗最佳買入時機

計埋通脹分分鐘未來幾年都keep住蝕

唔係好明呢個結論點得嚟
非常之認同你個句”等佢全年計係正數,你可能已經錯過咗最佳買入時機”
韭菜最鍾意高價接手
好心你啦,樓主多啲上水
我係呢度撐唔到幾耐
而家啲消息全部都利好,上水嚟把鬼
同埋而家都冇乜嘢睇,等到四月尾先啦
吹吹水
er 前扯一扯 er 完最多扯一兩日再冧過
呀木+樓主YouTube條片條友+印象佬chamath
前兩個就燈到仆街 後面就老千
仲要本身係spac上市 你幾可見有料既公司會用spac上市
咁鐘意fintech不如買nu
Nu 我都有,不過重倉呢隻,其實我哋而家講乜都冇用,等到四月尾再睇睇啦。未出成績表,而家都係得個吹字
你到4月30號先再再串我哋啦,真係咁睇唔好嘅話,都係嗰句,而家我哋講乜都冇用。
師兄,小盤股一多散戶入場會出事嫁
就算真係升都比你唱到多散戶入比大戶控盤再割一波啦
我就睇年報同估值做人,同埋最好睇到2026年。你睇返seeking alpha,好多分析師都係睇好佢,咁當然,做生意嘅嘢真係講唔埋,我只能夠咁講,值博率好高。
依家都比人short 20%
師兄,現價$7.7
呢一兩日, sofi 係咁俾人 upgraded
好快會跟大盤趺返落去,到時再加
我大概兩年前用過分析師推薦做指標,牛牛搵分析師強力推薦,再起tip rank用同樣方法篩多次。之後整隻模擬倉買晒咁多隻,結果係輸到仆街既。

你可以話係加息周期先至咁,但係呢啲分析師推薦本身可能有利益衝突,總之至此之後我就唔信佢地了。
師兄嗰時咩價入?
諗住跌到幾多入?
原來你都係睇好
希望有日可以$10一齊gel頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞