黎緊幾個月, 睇 sofi 最小升一倍

1001 回覆
13 Like 101 Dislike
好嘢,雙beat可以閪冧到咁
agree to disagree
sofi
有毒
啱啱再加左倉, +420 shares @ 7.145
如果係間公司有問題,當然唔會咁加倉,但係間公司係完完全全打敗咗自己嘅預期,亦都打敗咗市場嘅預期,咁樣俾人沽落去法,我就唔信佢可以沽一世。
7秒鑽石位 瞓身入 8蚊走人
你要同阿木鬥手緊
傻仔
我都係一個傻散,見樓主你咁堅定看好,希望你成功,但有一段說話希望你可以睇下

當你做多股票個陣,係米好睇好多片好多數據xxxyyy話佢點好點好,當你做空股票個陣,又會睇好多片數據話佢點差點差,愈睇得多,個人代入感愈勁,仲要放埋討論區,這時自己會覺得:我做左咁多功課,仲要話埋比人聽,無理由錯既,錯既係市場,xxyy,好多野支持自己

我都試過你咁,不過無放上討論區,現在回想,所謂數據所謂片,都係n手料,你差唔多係最後先知道,人性來講,例如今日t車爆緊10%,你睇返之前幾日走勢,業績差到飛天都爆升,就係有人知道今日fsd會係中國試行

我已經好耐無睇數據消息炒了,只睇價量,因為無論點好點差既消息都會係股價先行,然後認錯,認自己睇錯,投資是反人性的,是不斷認錯的,我不介意錯10次,只要我啱1次夠比曬個10次止損,投資不是講感情,不是認叻的,是來賺錢的

當然我都希望你搵到錢
唔服輸
係輸大錢既開始
師兄醒下啦
呢d妖股你估真係睇下財報就玩到咩
哂氣
你同一番說話
呢個post上面大把師兄講左幾十次
講得好好,睇得出你真心為樓主好,希望樓主睇到你寫嘅嘢真係反思,不過一路嚟睇佢寫啲嘢,難啲
樓主均價7.14 賺緊喎
10年都唔覆一次人,但見到樓主咁,真係好似初初自己入場炒股個陣,最後...我唔想提了,只係個印象深刻到傻
Sofi official bank of the NBA
7.41 均價,現加4456@7.39
多謝你先
咪係

但人只會睇到自己想睇既野

輸幾次堅既就會明

唔明咪再輸多幾次

好快就會慣
依個時候加倉一定係最錯
樓主咁有堅持去加倉 7蚊應該直接SHORT PUT
今日換手率過10%,震走曬啲人
前幾年有個sofi stadium
個個youtube8係到吹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞