黎緊幾個月, 睇 sofi 最小升一倍

1001 回覆
13 Like 100 Dislike
睇我舊post 有貼倉
呢間垃圾用過之後唔撚再用
支持,星期五已經入咗,買入價7.47,之後如果有錢會繼續入
梗係唔係啦,佢錯左,有千四萬我唔使返工
呢隻我都𥄫住
跌15%嗰日買咗啲leaps call, 但未入夠貨
之前就係,而家應該唔會,因為而家佢係一間盈利嘅公司
呢隻其實我都真係重倉,都有違反我之前投資嘅理念,但唔知點解,睇咗上邊嗰兩個外國YouTuber講,加上自己一直都有睇開佢,所以是一次重倉。
雖然有貨,但長期比人控住個價,已經無咩信心。話佢營利又點,即刻跌返落7個幾,有冇營利又係呢個價。已經唔知到底點先會升,可能下次賺多左錢都係9$ 10$ 到頂就又跌返落去。
師兄乜嘢位入?睇埋今次啦,班空軍仆街啦今次。
香港Sofi同美國 兩回事黎
2年幾前已經入貨,一路溝到8個幾,經歷無數次以為會突破最後穿底,心累
重倉到有6000幾股 11$ 已經無晒信心,求回本算
真係俾人控住都未必係壞事
你咪炒波幅囉
連登出POST 可以反向
師兄鍾意fintech股?見你有埋NU,個人覺得南美市場潛力大啲
尼克fans
玩過幾次波段 當佢妖股
呢隻野長期比人舞上舞落,但波幅又唔大

短炒又唔係,長揸又唔知到幾時

加上偶疑比d youtuber 吹捧下,有貨自求多福
買牛牛好過
美股咖啡廳 之前信佢買pypl同pltr 比佢跣到癱癱腰
TLDR

隻野幾年前我都有買過 隻野食屎大
HOOD 比較受班WSB 歡迎
HOOD完全唔同啦有crypto玩 自己做埋wallet
Pypl出財報個日仆直就冇提過
成日話低估低估
真係冇未來啊大佬你資產幾好有撚用咩
佢係無提, 你自己都可以做 research r, 簡單d 即刻上 youtube 睇其他 kol 點講, 同埋佢真係undervalue, 一年回購加 revenue 大約10% (之前做過估值, 好多野都唔鬼記得), 你用72/10% 大約七年多就回本, 呢個係最保守估計, 同埋我無計錯佢每年 FCF 有成50億, TPV 無好明顯下跌, 真心係幾安全wow.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞