Model 3 / Y 集中討論區 (15)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
好彩前日走左,而家閪冧?
過埋今個月冇支撐力喇
蘇黎世 要搵agent 報
有價有冇市先得嫁
攞架model 3同3系比
你幾時安裝免費叉電器?可能以前唔使裝獨立電錶
唔好意思,係講緊送免費安裝叉電器,唔係免費叉電credit
你買車時 送一個安裝quota
包埋幫你申請電錶 安裝叉機同拉線(唔超過指定距離)
電量少啲喇叭少啲, 但架車輕啲同平好多
咁買單摩打抵玩過雙摩打喎
總覺得舊免稅額特選客户0息買model y sr免晒稅先至抵。13個喇叭,1重低音,2個擴大器,12個Ultra Sonic Sensor
心郁郁想換車

有冇篇兄教路自己有架車一換一點搞?

我見要有十個月牌費,係咪要驗左車續晒牌先?
唔使 直劏就得
hi
企業plan model y, 3年全額免息分期, 連車一換一只用左$12000買

而家睇返除左個避震(不過已經係2023版) ,成個package 同埋個價錢真係爽yy
5年免息
我覺得喇叭聲人聲好差
啲bgm蓋得好勁
成日要大聲啲先聲到人講乜

我成日用yt播片聽 但無carplay好煩 bt會delay
同埋電台同bt個聲差勁多
Bt好細聲 一轉返電台成日轟到我個心離一離又係屋企人屌
新3個樣幾靚仔
但要用mon轉波dllm

3同Y體積差幾多 我拎開細車轉左Y覺得好大部
入停車場都好驚入錯地獄場
我都係揸開細車 即將轉model Y 好驚揸唔掂大車
預告定俾你聽
好大分別下
尤其香港啲路窄成日要騎住條白線行
水魚啦 幫人清舊貨 應該跟某巴打咁 等新Y 咁先抵
最大問題係唔好軚
啲灣好多都係扭到盡轉唔到
地獄場真係唔好諗

嗰啲咩Mon 轉波㩒制打燈都好易適應
驚入左出唔返

23年12月20日大西北區..裝個間公司叫信興..從最開頭A黎睇地方..之後send文件比B..到最後C君黎裝無人講/問要電錶..唯一洗既錢係我自己買左個箱裝住個wall connector
有無巴打試過LR同RWD個喇叭差幾遠?
喇叭數量差唔多爭成倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞