Model 3 / Y 集中討論區 (15)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
Model 3同Y有75%零件共用理論上有試作無公開姐,舊零件清得7788就有更新版model Y

反而想知而家收入差左會唔會海外出7座版引人買提高收入
香港人細粒啲,可能最後都唔會太逼
出新牌,利保做全保… 收到佢電郵,唔太明,想問下咩意思。
我會keep住架舊車,而家係市場買1for1 quota買多部tesla。
------

親愛的客人:

多謝閣下投保利寶國際保險有限公司。

根據我們紀錄,閣下在網上投保時表明現持有60%NCD (無賠償折扣)

請提供以下文件, 以確保證明閣下現持有的NCD文件跟投保時一樣。
1. 現有保險單副本 + 取消保單信 /取消NCB批單/ 出售舊車紀錄文件/ 舊車劏車紀錄文件 或
2. 由保險公司發出的最新續保通知書連同不續保聲明

註: 根據本公司Tesla保險政策,我們並不接受共享/ 複製無賠償折扣。

若客人未能提交上述要求的證明文件, 本公司會保留追究客人之保單差額的權利。
你要同你架舊車買份新保 0ncb
再要舊車保險出信證明60ncb 果份保已經cut 左
咁利寶先會同你做份60ncb 新車保
要買dongle 插手機睇
睇黎就黎有新介面,好撚好J

https://applealmond.com/posts/228746
你份60ncb喺架舊車度
一係舊車出份0ncb, 讓份60比新車
一係新車直接出份0ncb
邊到有萬二
有無巴打試過買1 換1Qouta搵all in one呢間中介?有無伏?佢講到可以1 蚊當1分兌換其他野
我架舊車提早續左5月份生效既60ncd保
依家舊車起車行賣緊未過户 新車又已經買左3月生效60NCD落左地揸緊 呢個case應該舊車保險會叫我補錢轉番0 NCD?
4.7米車長要塞3排位坐7個人, 好難唔逼
美國佬反而可以加7座
算把啦
到時大陸佬會出塊魔改尾玻璃同改後個凳背
都唔明點解唔係香港出7座,
如果有肯定賣得再多好多,
KO 埋日本7人細車
細7係咁上下啦
不嬲都5+2, 後面嗰2個係求其有個位車人去地鐵站或者比啲細路坐
俾返正常功能先啦
睇片上網都冇同普通ev 冇分別
預坐小朋友。。。
仲差過啲日本細7
想問下各位 買quota 通常幾時找尾數
係咪一簽既時候 簽埋過戶 就要俾尾數
tesla dt 同我講二簽淨係簽牌簿 我可以唔使去
啱啱入職有得優惠價買車
新人仲有補貼你買車仲請唔請人定你係老細D家屬
我諗佢係指用到企業plan
平幾多?
企業plan 唔洗入嗰間公司都有
sales 有辦法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞