Model 3 / Y 集中討論區 (15)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
今晚咪揸得T 車全部都係後生仔?
後生仔都可以搵好多錢
香港會?
0息分期月供佔人工唔夠一成

睇唔到原因唔買佢
仲有零式分期嗎?
同問
暫時冇,出新model3時停咗

特選客戶 買model 3有番減一萬
但我4月19號訂,問過佢話企業優惠買m3無得減既
多左3日交大定

MODEL Y 再多左減2萬?
參加 InsureMyTesla 我的 Tesla 保險計劃,可於訂購在舊「一換一」計劃下登記及領牌的 Model 3 享有額外 HK$10,000 購車優惠*。
舊「一換一」
應該要買佢出左牌既現貨車先減1萬
即係咩優惠都冇 放出嚟做咩 呃訂金?
想問有冇人返Tesla貼3m玻璃隔熱
手工好唔好
史上最便宜!中國國產特斯拉大降價 Model 3人民幣22.99萬
外國tesla差機俾唔俾其他牌子車用
有冇巴打試過叉完電,但個手機app充電數據個到冇顯示當日叉咗幾多度電平時都有顯示,唯獨今次冇
想入手電車,家庭車+腳車,如果唔睇續航,主要考慮避震、舒適性、噪音,應該入手Model 3定Y好?
見Model 3改版後呢幾方面好似改善左唔少
諗緊電簾定隔熱好
2揀1應該係簾
但貼膜貼埋前後左右
都唔平 唔知值唔值得
合資格客戶必需在訂車日起計 3 日內繳付 HK$30,000 首期付款, 7 日內遞交有效的員工/會員身份證明以享有此優惠*:
參加 InsureMyTesla 我的 Tesla 保險計劃,可於訂購 Tesla Model 3 後輪驅動或長續航時享有額外 HK$10,000 購車優惠和特快交付*。
參加 InsureMyTesla 我的 Tesla 保險計劃,可於訂購 Tesla Model Y 後輪驅動、長續航或 Performance 時享有額外 HK$20,000 購車優惠和特快交付*。
參加 InsureMyTesla 我的 Tesla 保險計劃,可於訂購在舊「一換一」計劃下登記及領牌的 Model 3 享有額外 HK$10,000 購車優惠*。
參加 InsureMyTesla 我的 Tesla 保險計劃,可於訂購在舊「一換一」計劃下登記及領牌的 Model Y 享有額外 HK$20,000 購車優惠*。

model 3好似有返減$10000?
26萬真係心動…
「一換一」計劃
第一項喎
優惠都有得彈出彈入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞