Model 3 / Y 集中討論區 (15)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
話左而家有批現貨係度
有現貨俾你
我問左 企業plan 一定要用 liberty 全保喎
而家大部份人係咪出model 3 SR
你地點填保險個Policy start date?
個advisor講到一舊舊
計埋企業plan好似260,000真係冇乜對手
巴士可唔可以講多少少? 要問題個DT先知做唔做到企業Plan?
係,我係九龍灣showroom拎左個sales whatsapp,send個員工證俾sales,佢第二日就confirm我有企業優惠
佢同我講就照day買個日就得
因為liberty同Tesla link左,到時會自己adjust翻去收車日
Same,睇下佢地classify到你係邊個 category
尋日去問 出埋車,唔on list佢哋係有辦法幫到你,一定得嘅,詳細就唔講喇

優惠做到月尾,我問咗職員之後會唔會再有, 佢話暫時未收到通知
聽日最後一日,聽日去Showroom問下,如果得既聽日落埋訂

每日100幾km 屋企車場有sc
出架二手model s 定 model 3好
model S 一年電費慳好多
岩岩Showroom落左訂
企業Plan同免費Wall Connector 安裝最後今日
今日出去落訂
有無師兄有referral link? 回幾多?
me2 wall connecter我屋企已經裝左
可唔可以賣左佢架?
最後喇?仲諗住下個兩月先出車 冇緣了
sales 梗係咁講架啦
我都覺反正我唔急
冇用到referral link
蝕左幾多?
個Sales咁講,真定假就唔知
唔係我都等多2個月先買,依加一換一Quota都冇點跌價
有冇巴打知依加邊間銀行做分期最抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞