Model 3 / Y 集中討論區 (15)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
28 car 一堆model 3 LR 仲賣緊25,26萬。
留返自己用
而家啲款轉得咁快 真係唔洗諗二手
拿..我村屋1月裝都唔洗..過左中電個電錶之後拉條線直接到充電樁中間無任何野..你唔使同tesla個堆友講咁多..問佢拎外判安裝個條友電話同佢講直接拉..你裝錶要搵中電仲要攪一堆安全野隨時拖你一年半載..三相電錶盒牛咁大隻..如果我花園大泊到3/4部車成屋咪要5個電錶
佢應該政策係一刀切當私人屋苑停車場咁一個位一個樁一個電錶..自己屋企彩佢都on9..再唔係自己搵電工拉一條線叫tesla外判跟住接上去..你渣正黎做電錶要搵中電仲要攪一堆安全野一定又貴又慢
Tesla 將充電Agent 話要拎免費tesla叉電,就要申請獨立電錶。
自已搵師做就真係最平。
炒quote班濃哂
琴日約你,啫係12號星期二?
係咪買quota還是自己舊車?
quota
yes
聽日講買quota 好唔穩陣,不過你無出事,咁我都放心啲,我買quota
2月29號第一簽
3月4號遞一換一文件比運輸署
等緊消息
免費充電 credit 出去 sc 咪ok?
btw tesla 官方裝 charger 收幾錢?
我$0 tesla連送包安裝..不過唔肯比wifi pw所以充唔到其他牌子電車..上面師兄講個電錶我1月個時反正從來都無tesla既人亦無外判工同我講過..佢裝完試機影相走人
EPA 435km
27 萬, 攪到我有少少想做t撚, 而家60ncb 中年男保費大約幾錢
7 8千
都ok, 牌費different
RWD 睇落好似少咗100km續航。但lfp電池可以叉滿 打爆都唔怕影響電池健康。我迫不及待好想玩玩了。
LR貴啲都好正常姐
免費叉電
你油車全保都要6 7千啦
仲未計牌費
其實差唔遠
邊間做到7-8千?出年轉先
我依家40ncb都要萬1
唔怪得之前我搵quota
個d 唔應機既人都突然走黎覆我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞