Model 3 / Y 集中討論區 (15)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
新款model 3
去showroom聽下啦
絕對值得俾多少少上LR
咁要睇下你平時對聽歌有冇要求,
如果本身聽開普通野+128k/192k既話,
咁就冇所謂啦, 對你黎講分別大不
最少都256 apple music啲歌
用airpods pro聽咁囉
不過都明呢啲係毒海黎
唔敢買貴野聽 太高級聽到隻耳叼哂
單純聽歌角度黎講, 平時冇高要求既話,
RWD都夠做啦, 可以慳返7萬幾蚊
大佬們有冇上會介紹
有無巴打有改頭冚做電動?影唔影響保養?
P loan好d
7號一簽 岩岩DT 話等緊運輸署批一換一
預計28-5號會批完
二簽後2個工作天就拎得
好想快d拎
agree bro
model y得1.4m高,怕坐地板怕矮。揸慣高身少少車,所以model y啱晒,新model 3 rwd得9個喇叭+1擴音,重低音冇埋。

先唔講0息優惠,有uss同有棍始終好d
新款model 3 standard range rwd wo 想請教下ching 是咪可以舊稅1換1?
model 3 standard 唔知有冇得行舊稅制喎
Model3 standard新舊制一換一都免得哂稅
你試吓呢個星期去MegaBox 車展問吓啦
如果黎緊想買RWD
搵個1換1 Quota , 而賣Quota果個人係企業Plan入面其中一間公司職員,咁我理論上係可以攞埋企業Plan果10k優惠?
之後一定要買Teala自己保險,咁放Quota 果個人買之後落我個名做Named driver咁可以?
InsureMyTesla係咪平過出面D全保
想知呢個星期車展有無新 model3 standard
收到晒 呢排得閒去睇睇先
新rwd 冇企業plan
上面有個Sales留左TG聲稱有,不過要3月31號前買車
會影響
問左幾個tesla sales 都話整到個plan
咁真係抵屌
27萬已經扺,再減一萬26萬真係冇得輸
究竟model X幾時先再有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞