Overwatch鬥陣特工討論區#18 4000分先好入

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

season1開始練, 個分慢慢上, 知道自己打機無天份, 重新練一隻英雄又好曬時間, 我放棄英雄池專精一隻就係知道自己老加無時間, 你屌我轉唔轉英都無用. 可能要專精到top 500 你先會唔屌我英雄池唔廣

我依家就係用緊兩隻唔入流ge hero 打主流dive comp, 但係場場都係打dive comp我覺得悶有咩問題?

角色池廣, 你數下依家世界級玩家有邊個角色池廣
S4, main hitscan, 佢玩其他英比人撚狗
Taimou main hitscan, 比佢練埋roadhog 結果nerf埋, 其他英比人撚狗咁撚
仲有邊D, harryhook, effect 呢D世界知名玩家你講得出佢main 咩一樣都係得兩隻到, 世界冠軍MIRO, main tank 其他英又係比人撚狗, DPStanky main lucio,
最多main 我當係seagull, 咩都識玩結果呢?

你主張英雄池廣, 我主角精練某幾隻英
我問你英雄池廣對你無咩用, 咁你做咩將對你無咩用ge野話比我知等我踩陷阱?

你想害我啊?

做乜拎自己同pro player比
你憑乜
你係seagull你去左打比賽啦 引用

對我無用唔代表對人無用喎
Logic please
定係你未補過位?

如果你真係覺得角色池廣度無用,咁你比dva撚
只能夠話抵你死

我真係未補過位, 我係好自私, 咁又如何啊?
識玩但唔精拎出黎累隊友輸之後呢?
大叫我有補位唔關我事,我好無私啊???
咁樣咪仲撚自私?

抵你死
唔識練角 你嘅ow係咪無quick play?

QP你都講得出??你知道依家QP咩生態掛?

你打rank練角?

season1開始練, 個分慢慢上, 知道自己打機無天份, 重新練一隻英雄又好曬時間, 我放棄英雄池專精一隻就係知道自己老加無時間, 你屌我轉唔轉英都無用. 可能要專精到top 500 你先會唔屌我英雄池太廣

咁你咪唔好呻
角色池唔夠廣又要呻又要屌人

明明岩岩先話角色池廣無用,轉個頭就轉口風

我依家就係用緊兩隻唔入流ge hero 打主流dive comp, 但係場場都係打dive comp我覺得悶有咩問題?

角色池廣, 你數下依家世界級玩家有邊個角色池廣
S4, main hitscan, 佢玩其他英比人撚狗
Taimou main hitscan, 比佢練埋roadhog 結果nerf埋, 其他英比人撚狗咁撚
仲有邊D, harryhook, effect 呢D世界知名玩家你講得出佢main 咩一樣都係得兩隻到, 世界冠軍MIRO, main tank 其他英又係比人撚狗, DPStanky main lucio,
最多main 我當係seagull, 咩都識玩結果呢?

你主張英雄池廣, 我主角精練某幾隻英
我問你英雄池廣對你無咩用, 咁你做咩將對你無咩用ge野話比我知等我踩陷阱?

你想害我啊?

做乜拎自己同pro player比
你憑乜
你係seagull你去左打比賽啦 引用

對我無用唔代表對人無用喎
Logic please
定係你未補過位?

如果你真係覺得角色池廣度無用,咁你比dva撚
只能夠話抵你死

咁樣咪仲撚自私?

抵你死

你打rank練角?

season1開始練, 個分慢慢上, 知道自己打機無天份, 重新練一隻英雄又好曬時間, 我放棄英雄池專精一隻就係知道自己老加無時間, 你屌我轉唔轉英都無用. 可能要專精到top 500 你先會唔屌我英雄池太廣

咁你咪唔好呻

你又幾搞笑, 我呻隻game悶, 你又話我死用一隻英, 我無時間唔練其他英同我唔轉英合Logic掛?

呻隻game悶想唔好剩係有dive comp有咩問題?唔洗比賽啦, 剩係pub都周街dive comp啦, 想隻game平衡又話我呻, 咁一係唔好平衡囉, 我建議要求大buff dive comp, 咁樣得未?

咁樣咪仲撚自私?

抵你死

你打rank練角?

咁你咪唔好呻

你又幾搞笑, 我呻隻game悶, 你又話我死用一隻英, 我無時間唔練其他英同我唔轉英合Logic掛?

呻隻game悶想唔好剩係有dive comp有咩問題?唔洗比賽啦, 剩係pub都周街dive comp啦, 想隻game平衡又話我呻, 咁一係唔好平衡囉, 我建議要求大buff dive comp, 咁樣得未?

我無搞笑
你死用兩隻角然後呻悶
咁多英唔玩然後呻悶
咁多野練唔練然後呻悶
咁多combo唔試然後呻悶

然後明明自己問題但周圍屌人

唔係WO, 我見你上季打上4000分係咁上黎慶祝GA WO, 一打上4000你cap曬圖放上黎GA WO

呢個真

放上黎唔係為左個分我明白

今季唔係囉

仲有4日, 你打埋上4000又可以cap圖話自己上4000咪可以拎個分黎講囉, 之後你又可以嘴炮埋我一份

唔係個個都好似你咁拎個分黎屌人

cap圖啊嘛, 你上季好威咁cap左個圖出黎我好羨慕GA,

Cap圖share下就=屌?
你係咪痴撚左線
講撚到好似有META係應份咁樣, 我一開始咪講左囉, 唔想有meta, 剩係想公平
講撚到好似有META係應份咁樣, 我一開始咪講左囉, 唔想有meta, 剩係想公平

咁你嘈乜野
大部分巴打都話dive comp/dva要nerf
係你為駁而駁 以為自己4200分好威威
其實我係打Rank練角打Rank先似正常情況嘛 QP無組織最多咪練單兵

我覺得角色池廣都有用既
有時拎隻DPS出黎 全隊無啦啦爆氣 跟風拎晒DPS 咁局住轉女坦, 用141咁打 都會贏到既

或者隊友一定要2-2-2 (屌 都唔明點解要執着222)
咁咪拎隻和尚滿足下佢囉 嫌佢煩咪轉豬Troll 佢

有時用牛仔比人針對 DVA猩猩次次會戰都一齊Dive我 咁咪轉女坦 至少唔好死 等識玩既用驚吱閃光補DPS位

依家猩猩DVA咁勁 咁我都有練下 如果唔夠對面hitscan打咪轉DVA捉到佢爆氣

咁樣咪仲撚自私?

抵你死

你打rank練角?

咁你咪唔好呻

我無搞笑
你死用兩隻角然後呻悶
咁多英唔玩然後呻悶
咁多野練唔練然後呻悶

隻game有meta我就偏偏唔用呢個meta夠有趣啦掛
咁多英唔練? 我連我main hitscan 我都未練好啦我邊有時間練其他
我無周圍屌人, 我屌你je, 以為自己對隻game理解通透但係講埋曬D阿媽係女人ge說話

叫你比proof我又係到扮撚曬勝利話自己撚狗? proof 呢???
你話如果練熟曬全部英即加500分我一定狗衝啊
其實我係打Rank練角打Rank先似正常情況嘛 QP無組織最多咪練單兵

我覺得角色池廣都有用既
有時拎隻DPS出黎 全隊無啦啦爆氣 跟風拎晒DPS 咁局住轉女坦, 用141咁打 都會贏到既

有時用牛仔比人針對 DVA猩猩次次會戰都一齊Dive我 咁咪轉女坦 至少唔好死 等識玩既用驚吱閃光補DPS位

依家猩猩DVA咁勁 咁我都有練下 如果唔夠對面hitscan打咪轉DVA捉到佢爆氣

下版豬同junkrat好似幾唔錯

唔係WO, 我見你上季打上4000分係咁上黎慶祝GA WO, 一打上4000你cap曬圖放上黎GA WO

呢個真

今季唔係囉

仲有4日, 你打埋上4000又可以cap圖話自己上4000咪可以拎個分黎講囉, 之後你又可以嘴炮埋我一份

你係咪痴撚左線

我都share緊, 可能唔小心share得太大力拎到佢有比人屌ge感覺
你想我比咩反應你?

打ranking唔係為分咁係為咩, 你咁樣同troller心態有咩分別

我覺得角色池廣都有用既

下版豬同junkrat好似幾唔錯

豬白血比人當charger咁打, junkrat應該仲未打得嬴dive comp

你打rank練角?

咁你咪唔好呻

我無搞笑
你死用兩隻角然後呻悶
咁多英唔玩然後呻悶
咁多野練唔練然後呻悶

咁多英唔練? 我連我main hitscan 我都未練好啦我邊有時間練其他
我無周圍屌人, 我屌你je, 以為自己對隻game理解通透但係講埋曬D阿媽係女人ge說話

叫你比proof我又係到扮撚曬勝利話自己撚狗? proof 呢???

我講埋阿媽係女人嘅野 但你咁都要駁你係智商有問題
又話阿媽係女人又要反對
咁你阿媽係咪女人?

咁簡單logic都要proof你係上分上到傻左
轉英,補位要proof?
你唔練英咪比dva撚死囉 講咁多次

你夠膽咪係到講轉英無用、角色池無用囉
我個個post貼你堂

至於你係咪比我,各位巴打有眼睇

今季唔係囉

你係咪痴撚左線

我都share緊, 可能唔小心share得太大力拎到佢有比人屌ge感覺
你想我比咩反應你?

打ranking唔係為分咁係為咩, 你咁樣同troller心態有咩分別

你拎黎做論點要人收聲/賭戰,人地要黎分享
咁都拉得埋黎講?唔好咁柒啦好嗎
講真個句, 4200分平時排都唔少機會同pro player一齊排, 拉埋pro player一齊講又有咩問題 pro team 夾慣夾熟係一回事, 但係4000+嘅團戰同配合點睇都會比low diamond嗰堆人好, 拎4000+場見到嘅solo rank情況去講下而家OW dive meta嘅狀況又有乜嘢問題
話我講緊阿媽係女人嘅野 但死都要反駁
智商呢
講真個句, 4200分平時排都唔少機會同pro player一齊排, 拉埋pro player一齊講又有咩問題 pro team 夾慣夾熟係一回事, 但係4000+嘅團戰同配合點睇都會比low diamond嗰堆人好, 拎4000+場見到嘅solo rank情況去講下而家OW dive meta嘅狀況又有乜嘢問題

咁佢可以唔駁轉英、角色池喎
難聽講句,佢同pro排都比人carry姐

你打rank練角?

咁你咪唔好呻

我無搞笑
你死用兩隻角然後呻悶
咁多英唔玩然後呻悶
咁多野練唔練然後呻悶

又話阿媽係女人又要反對
咁你阿媽係咪女人?

我個個post貼你堂

係啊你依家做緊阿媽係女人ge野, 你英雄池夠廣啊嘛, 但係你自己又話對你自己無用呢個叫proof啊?你依家係到講緊"阿媽係女人, 不如呢個阿媽唔係"你要貼我堂就快啊, 記得貼埋你自己句野, 一部分人話要補位, 一部分人話唔好補位, 就算 4000分以上啊, 都無人夠膽話自己英雄池廣啦你無野啊?

你就係咁係講我比DVA撚死, 咁我比人撚死我就唔會有6成winrate啦, 仲要場場都有DVA, 你識唔識計數?

係啊, 可能比個金牌英雄池廣ge人 carry我上, 我就場場都單排ge, 場場都係用死幾隻英, 用返我自己黎做proof, 夠唔夠?

咁你咪唔好呻

我無搞笑
你死用兩隻角然後呻悶
咁多英唔玩然後呻悶
咁多野練唔練然後呻悶

又話阿媽係女人又要反對
咁你阿媽係咪女人?

我個個post貼你堂

係啊你依家做緊阿媽係女人ge野, 你英雄池夠廣啊嘛, 但係你自己又話對你自己無用呢個叫proof啊?你依家係到講緊"阿媽係女人, 不如呢個阿媽唔係"你要貼我堂就快啊, 記得貼埋你自己句野, 一部分人話要補位, 一部分人話唔好補位, 就算 4000分以上啊, 都無人夠膽話自己英雄池廣啦你無野啊?

你就係咁係講我比DVA撚死, 咁我比人撚死我就唔會有6成winrate啦, 仲要場場都有DVA, 你識唔識計數?

講左咁撚多次 對我自己無用唔代表對其他人無用
我都無乜點打rank 試問又點有用呢

你大可以講角色池度無用架

你有60%仲洗出黎呻咩

係啊, 可能比個金牌英雄池廣ge人 carry我上, 我就場場都單排ge, 場場都係用死幾隻英, 用返我自己黎做proof, 夠唔夠?

我無講自己喎 唔洗打稻草人

咁你咪唔好呻

我無搞笑
你死用兩隻角然後呻悶
咁多英唔玩然後呻悶
咁多野練唔練然後呻悶

又話阿媽係女人又要反對
咁你阿媽係咪女人?

我個個post貼你堂

講左咁撚多次 對我自己無用唔代表對其他人無用
我都無乜點打rank 試問又點有用呢

你大可以講角色池廣度無用架

你有60%仲洗出黎呻咩

你針住佢嚟屌一回事, 不過你一下子咁就咁斷定一個上到GM 4200+嘅player話佢打親高端場實係俾pro player carry我會覺得你係對人唔對事
冇追一陣多咗六頁

你針住佢嚟屌一回事, 不過你一下子咁就咁斷定一個上到GM 4200+嘅player話佢打親高端場實係俾pro player carry我會覺得你係對人唔對事

彼此彼此
佢都因人廢言得多啦
我金牌姐 唔代表我講野一定錯喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞