Overwatch鬥陣特工討論區#18 4000分先好入

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

我以為佢係講用雙飛炸死我

有人扮你

唔撚係掛
你有我fd list 你知我有無上wo

係呀,我friend list on tw,玩us ser嫁嘛
我有見你on tw fd list,但唔知你有冇玩,us 冇add 你

我昨天一場都無玩過

有人假扮你,重係3排
我以為佢係講用雙飛炸死我

有人扮你

唔撚係掛

係呀,我friend list on tw,玩us ser嫁嘛
我有見你on tw fd list,但唔知你有冇玩,us 冇add 你

我昨天一場都無玩過

有人假扮你,重係3排

唔緊要,rank分扮唔到,嚇撚死仲以為比人hack ac
我日日都單排,佢扮得唔似

有人扮你

唔撚係掛

我昨天一場都無玩過

有人假扮你,重係3排

同我一樣solo

有人扮你

唔撚係掛

我昨天一場都無玩過

有人假扮你,重係3排

我冇睇佢分
Qp 都場場雙飛
係咪手殘唔俾打ow 啊
贏左就算數啦 又唔係6排 下場隊友又唔同 無咩好討論啵

又係嘅 下場隊友又唔同 但自己挽得認真有做足要做嘅事 但如果都輸就好氣餒 係時候調整下心態

無計嫁啵 試過女坦殺90都carry唔起 就知呢隻game要認命

挽你老母

唔好挽我老母啦 我都係想上分姐[/quote]
講緊5P字
正字係"玩"

有人扮你

唔撚係掛

我昨天一場都無玩過

有人假扮你,重係3排

我冇睇佢分

MIKIBB幾時一齊玩
單排就唔洗咁認真 打得再好啲人都鐘意屌Dps 學我Mute左chatroom最實際
https://www.twitch.tv/froginthewell1024

難得雙排

第一場台狗外掛3排

我昨天一場都無玩過

有人假扮你,重係3排

我冇睇佢分

MIKIBB幾時一齊玩
單排就唔洗咁認真 打得再好啲人都鐘意屌Dps 學我Mute左chatroom最實際

未得呀
今日唔執房、夾硬駁線陪BOOOM 打左幾場
而家我地差兩分炸
都未得閒打,最遲應該星期4會打

Btw
佢自己升倒分,勁我好多
佢話唔鍾意同你打
https://www.twitch.tv/froginthewell1024

難得雙排

第一場台狗外掛3排

點先可以射得咁準 調過FOV ?

難得雙排

第一場台狗外掛3排

點先可以射得咁準 調過FOV ?

SET做最大103, 其他野無特別
Seagull失蹤左一排轉左睇warxu 感覺warxu玩hanzo仲屈機過seagull琴晚佢整走左個準星打rank都嬴 不過佢好偏食 除左hanzo之外用其他英唔算特別勁 Seagull玩hanzo/genji勁之外hitscan都勁

warxu no.1 hanzo 梗係啦

Seagull勁既地方係玩咩都勁
除咗啲佢唔玩既英之外
坦補一樣出色不過比top次級啲咁

seagull玩76個準星好似開左外掛咁痴實對方個頭射 真係好痴線

Seagull玩76都叫似掛
建議你睇下dafran sayaplayer呢啲出名aim勁嘅pro 你會發現新世界
Seagull失蹤左一排轉左睇warxu 感覺warxu玩hanzo仲屈機過seagull琴晚佢整走左個準星打rank都嬴 不過佢好偏食 除左hanzo之外用其他英唔算特別勁 Seagull玩hanzo/genji勁之外hitscan都勁

warxu no.1 hanzo 梗係啦

Seagull勁既地方係玩咩都勁
除咗啲佢唔玩既英之外
坦補一樣出色不過比top次級啲咁

seagull玩76個準星好似開左外掛咁痴實對方個頭射 真係好痴線

Seagull玩76都叫似掛
建議你睇下dafran sayaplayer呢啲出名aim勁嘅pro 你會發現新世界

等都係鍾意睇kephrii ,one shot one kill 最爽
https://www.youtube.com/watch?v=_q0QGtk_AM0
what that shit

最尾扮ow 個音效
https://www.youtube.com/watch?v=_q0QGtk_AM0
what that shit

最尾扮ow 個音效

幾好笑
幾有迪士尼or pixar既feel
佢不如整套大電影出黎啦
https://www.youtube.com/watch?v=mcPDd16_9dI
新圖

好撚似borderlands

而家想佢整handsome jack skin

我昨天一場都無玩過

有人假扮你,重係3排

我冇睇佢分

MIKIBB幾時一齊玩

未得呀
而家我地差兩分炸

Btw
佢自己升倒分,勁我好多
佢話唔鍾意同你打

咁我單排返算

上大師啦

我昨天一場都無玩過

有人假扮你,重係3排

我冇睇佢分

MIKIBB幾時一齊玩

未得呀
而家我地差兩分炸

Btw
佢自己升倒分,勁我好多
佢話唔鍾意同你打

咁我單排返算

上大師啦

The name is so gay
成班掛住rank

上大師啦

The name is so gay
成班掛住rank

咁先表達到對d.va嘅愛 唔好排擠我雖然我知我毒到要改咁嘅名
doomfist nert hitbox 好似治標不治本

豬>2.0斷勾+改細hitbox>3.0改cd>4.0改傷

doomfist應該都一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞