Overwatch鬥陣特工討論區#18 4000分先好入

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
暴雪可唔可以攪一次金武退款
俾啲好似我咁買咗後悔嘅人退

後悔買左lucio同phar
源氏就覺得好抵買

源氏就覺得好抵買

炸彈鼠先正

源氏就覺得好抵買

炸彈鼠先正

Torb hanzo bastion
早知買rein 同牛仔

源氏就覺得好抵買

炸彈鼠先正

早知買rein 同牛仔

識買一定買撚哂dps 之後同一講dps main永世玩dps

源氏就覺得好抵買

炸彈鼠先正

早知買rein 同牛仔

識買一定買撚哂dps 之後同一講dps main永世玩dps

識買一定買hanzo show 比隊友睇之後troll

源氏就覺得好抵買

炸彈鼠先正

早知買rein 同牛仔

識買一定買hanzo show 比隊友睇之後troll

作為安安份份的金牌仔,買完慈慈買方丈,今季完加埋LUCIO BALL 完季就夠買DVA
拳王係咪 NERF 右鍵判定?
拳王係咪 NERF 右鍵判定?

ys

我見top500 d人多數個零敏度低到仆街
果個世界第一hanzo Wraxu dpi800 in game零敏度5
我由細到大用mouse都較到個mouse極快 以家重新習慣慢mouse用法

whoru 隻 gengu edpi有成10000,每個人都唔一樣的

但大部份pro gamer都話鎗game最好低dpi
之前都有巴打講過cso越高分果班越低dpi

快好難瞄,隻手震一震已經唔岩位。
射手通常都壓得低。

我玩tracer 個排唔慣都迫住用,因為太快瞄唔倒
而家玩番mercy rein 快番好爽

亞洲人dpi係高過歐美果班 之前睇過csgo果班都係
話咩亞洲人無咁大個位比佢放mousepad所以焗住比較用高dpi

Btw 咁樣手腕關節都易出事,巴打們都係盡快轉番用手臂
我啱啱換左張床,就係為左大台面
成張Logitech 超大mouse pad都放得曬

其實用左咁多年電腦mouse我都係set到勁快總之要隻手腕可郁範圍內已經可以指曬成個mon所有地方 初初見到d電競mousepad覺得好奇怪點解咁大塊 果時已經開始玩ow 後尾聽到有個sales介紹大mouse pad同低dpi好處後先開始google下fps係咪真係應該咁配搭點知原來真係 以家個mouse越set越慢係度適應緊 我自己hanzo main呢兩日set到800dpi in game靈敏5感覺雖然好慢但又真係描得定左好多 不過有時無啦啦要180度轉去後面射人我就轉得好慢

用緊400*5 覺得唔算慢…
我估Sensitivity真係因人而異

源氏就覺得好抵買

後悔買左豬
隊友:no hog please

源氏就覺得好抵買

後悔買左豬
隊友:no hog please

睇唔到
終於踢波踢上三千分

whoru 隻 gengu edpi有成10000,每個人都唔一樣的

但大部份pro gamer都話鎗game最好低dpi
之前都有巴打講過cso越高分果班越低dpi

快好難瞄,隻手震一震已經唔岩位。
射手通常都壓得低。

我玩tracer 個排唔慣都迫住用,因為太快瞄唔倒
而家玩番mercy rein 快番好爽

亞洲人dpi係高過歐美果班 之前睇過csgo果班都係
話咩亞洲人無咁大個位比佢放mousepad所以焗住比較用高dpi

Btw 咁樣手腕關節都易出事,巴打們都係盡快轉番用手臂
我啱啱換左張床,就係為左大台面
成張Logitech 超大mouse pad都放得曬

其實用左咁多年電腦mouse我都係set到勁快總之要隻手腕可郁範圍內已經可以指曬成個mon所有地方 初初見到d電競mousepad覺得好奇怪點解咁大塊 果時已經開始玩ow 後尾聽到有個sales介紹大mouse pad同低dpi好處後先開始google下fps係咪真係應該咁配搭點知原來真係 以家個mouse越set越慢係度適應緊 我自己hanzo main呢兩日set到800dpi in game靈敏5感覺雖然好慢但又真係描得定左好多 不過有時無啦啦要180度轉去後面射人我就轉得好慢

你要咁大塊mouse pad就係為左一野掃落去,轉180度
我而家用超大pad,mercy dps都易左

11.3係咩?滑鼠加速度 定 game入面個滑鼠速度

game入面個滑鼠靈敏度

但聽人講嗰個唔好較超過5

其實係睇你自己同dpi
自己習慣就可以
唔超過5多數係玩hitscan 描準啲好似係

其實要睇埋Windows 個速度嫁

windows唔關事的..ow本身唔睇win靈敏度

好似話ow直接睇你滑鼠
而唔係windows設定

睇嫁
我同人買隻mouse 係我度試完,set好曬in game 同mouse dpi
佢番到屋企玩,話快到仆街,問我點set
但明明d數字一樣
改完Windows 數字先正常番
我試過兩部desktop 兩部botebook,都係要set
定係你地用曬default Windows速度所以冇問題
我有一次買mouse 貪得意較慢Windows ,save 左mouse dpi,用到而家,搞到次次洗機要轉Windows mouse sensitivity
上次同人試mouse就係用呢部機,中左伏

d.va+sombra combo 話說有冇人撞過我小弟去開美服 但我諗應該連左去東南亞同澳州 因為ping50~70

澳州有獨立ser咩

http://d.va+sombra combo 話說有冇人撞過我小弟去開美服 但我諗應該連左去東南亞同澳州 因為ping50~70

澳州有獨立ser咩

佢應該係講緊美服既澳洲分流ser

game入面個滑鼠靈敏度

其實係睇你自己同dpi
自己習慣就可以

好似話ow直接睇你滑鼠

睇嫁
我同人買隻mouse 係我度試完,set好曬in game 同mouse dpi
但明明d數字一樣
我試過兩部desktop 兩部botebook,都係要set
我有一次買mouse 貪得意較慢Windows ,save 左mouse dpi,用到而家,搞到次次洗機要轉Windows mouse sensitivity

好似唔睇架喎 我出window較快較慢隻mouse速度都冇影響我game入面既靈敏度

其實係睇你自己同dpi
自己習慣就可以

好似話ow直接睇你滑鼠

睇嫁
但明明d數字一樣

好似唔睇架喎 我出window較快較慢隻mouse速度都冇影響我game入面既靈敏度

咁恐怖
平衡時空
點解D DPS 成撚日都剩係識叫人補佢,成日覺得所有HEALER 剩係補佢佢就可以殺哂對面 屌你隻坦頂緊車,點睇都係保佢先,除非佢唔殘血你殘,大家都殘一定係補佢先,大大個盾你縮尻番入黎未唔使死囉,跟住你自己死到無雷公咁遠就係咁叫RES RES RES

真係好撚ON9,跟住個場隻DPS同佢隻雙排中女坦招大,跟住屌我方丈唔開大,為左你一兩個人唔好死而方丈開大?對面得一隻女坦做緊英雄,佢殺極最多都係殺2個,跟住就死,又推唔到車,我開大做咩柒?真係為左你少死一次?為左你個KDA? 到對面真係推,我地兩三條友低過半血,我開大推番全隊條血上去,又比佢屌 頂佢個肺,剩係玩死一隻英就係到對人地點用指指點點
點解D DPS 成撚日都剩係識叫人補佢,成日覺得所有HEALER 剩係補佢佢就可以殺哂對面 屌你隻坦頂緊車,點睇都係保佢先,除非佢唔殘血你殘,大家都殘一定係補佢先,大大個盾你縮尻番入黎未唔使死囉,跟住你自己死到無雷公咁遠就係咁叫RES RES RES

真係好撚ON9,跟住個場隻DPS同佢隻雙排中女坦招大,跟住屌我方丈唔開大,為左你一兩個人唔好死而方丈開大?對面得一隻女坦做緊英雄,佢殺極最多都係殺2個,跟住就死,又推唔到車,我開大做咩柒?真係為左你少死一次?為左你個KDA? 到對面真係推,我地兩三條友低過半血,我開大推番全隊條血上去,又比佢屌 頂佢個肺,剩係玩死一隻英就係到對人地點用指指點點

下面果段,你岩,佢都冇錯
有冇人可以話我知用安娜遇到啲刺客可以點搞

訓佢 射佢 埋身掉野再近戰

訓佢 射佢 埋身掉野再近戰

所以補血比flanker打都難打嫁啦 一定要搵人保住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞