Overwatch鬥陣特工討論區#18 4000分先好入

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

又係到呃人

即係點,組隊呃人架?

個絲打會開咪屌人

人妖黎嫁屌

我是女生呀

屌你食蕉啦

屌你啦4001

4236陣時你唔講?

我剩係見到4001

個絲打會開咪屌人

人妖黎嫁屌

我是女生呀

屌你食蕉啦

屌你啦4001

4236陣時你唔講?

我剩係見到4001

上番啦

人妖黎嫁屌

我是女生呀

屌你食蕉啦

屌你啦4001

4236陣時你唔講?

我剩係見到4001

上番啦

低潮期過左啦,等DVA Nerf就到我發揮ge時候

人妖黎嫁屌

我是女生呀

屌你食蕉啦

屌你啦4001

4236陣時你唔講?

我剩係見到4001

上番啦

低潮期過左啦,等DVA Nerf就到我發揮ge時候

一句講曬
Game designer 唔撚識balance,等變垃圾驚
先廢roadhog,再廢dva,可以delete game了,要玩dps我玩cs go好過啦……
大射手時代降臨
Main牛仔表示 至少輕鬆升300分
到時DVA飛緊果時用左鍵 就叮叮叮佢 佢飛到埋黎都爆甲

飛緊開DM 就等佢黎到閃光彈佢 再叮叮叮 Shift 再叮叮叮

等變充電器啦
好撚驚遇到ANA+MERCY同時做隊友
屌你兩隻剩係補坦想點
先廢roadhog,再廢dva,可以delete game了,要玩dps我玩cs go好過啦……

dps得hitscan英?

dps得hitscan英?

tank 冇咗2隻
好撚驚遇到ANA+MERCY同時做隊友
屌你兩隻剩係補坦想點

玩ana最鐘意補源氏閃光

咩Support都係補坦先架啦
屌 今日打7場輸6場 扣左超過一百分,尋日係咁贏,贏左成百分,今日輸返哂暴雪讀心game
寧願佢減1秒矩陣或者減低個範圍 得2秒擋條毛 夠你衝前定走佬用
聽日唔使番工可以瘋狂抽箱

飛緊開DM 就等佢黎到閃光彈佢 再叮叮叮 Shift 再叮叮叮

等變充電器啦

你打全部人都叮叮叮 你勁過taimou
https://www.twitch.tv/a_seagull

SEAGULL STREAM緊新地圖 MCCREE VA 遲D 會JOIN
https://www.twitch.tv/a_seagull

SEAGULL STREAM緊新地圖 MCCREE VA 遲D 會JOIN

頂睇錯,係 Scott Mercer唔係Matt Mercer
mercy
新圖第1關似城門空地,第3關似Route 66
dva 新連技預測
見到sup 直飛過去加開槍 一撞中就火箭加一拳收頭
新圖第1關似城門空地,第3關似Route 66

我覺得唔錯喎
最悶應該係月球
雖然係最唔on9嘅佔點

等變充電器啦

DVA個頭咁大要爆頭有幾難

等變充電器啦

DVA個頭咁大要爆頭有幾難

講緊下下都爆啵 taimou都唔撚得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞