Overwatch鬥陣特工討論區#18 4000分先好入

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
抵死 咁屈機終於nerf
利申main死神 76

等睇火箭炮撞射combo可以直接秒撚左200血dps

我覺得佢咁改係想推番orisa出黎

牛仔/76 拳王 女坦 rein/orisa dj ana 地推回歸
[quote]如果真係改到兩秒,連我main 76 mccree都覺得太過分,不過Blizzard 風格over nerf,overbuff見怪不怪

而家係入部測試緊咁改,未到ptr, reddit屌到仆街

我懷疑緊暴雪班人有無自己玩過隻game

暴雪點解唔請啲高端玩家,攞下意見避嫌咪唔好請現役選手同埋請多幾個囉

因為暴雪覺得長期 mon 住D 高手就夠,唔駛真金白銀請,之前佢D wow 開發片講過佢哋長 mon D 出名玩家。

咁佢一定無mon住 taimou, taimou屌到隻game仆街
冇dva你又唔出reinhardt既話, 對面雙hitscan射撚到你傻仔咁
2秒同垃圾冇分別
d.va ptr終於削矩陣
[quote]如果真係改到兩秒,連我main 76 mccree都覺得太過分,不過Blizzard 風格over nerf,overbuff見怪不怪

而家係入部測試緊咁改,未到ptr, reddit屌到仆街

我懷疑緊暴雪班人有無自己玩過隻game

暴雪點解唔請啲高端玩家,攞下意見避嫌咪唔好請現役選手同埋請多幾個囉

暴雪真係聽玩家意見仲死 你睇下WOW改成點
就咁DVA既DM還好
但DVA+猩猩先係問題 完全係Hitscan惡夢
岩岩諗到個問題
dva瞄準係靠mouse
飛個方向又係靠mouse
但blizzard又話飛彈同其他技能可以一齊用
會唔會招飛彈係自動鎖定 類似76開大果陣既飛彈咁 自瞄但係有避既空間
Nerf this
岩岩諗到個問題
會唔會招飛彈係自動鎖定 類似76開大果陣既飛彈咁 自瞄但係有避既空間

e..
岩岩諗到個問題

e..

唔好理我
岩岩諗到個問題

e..

唔好理我
DVA nerf下咪好
飛又飛得遠 傷又唔錯 力場又勁
DVA nerf下咪好

玩猩猩見對面76牛仔死神
即刻轉dva吸撚曬啲大
DVA nerf下咪好

+ 咗招飛彈
10分鐘 server扣我100分 1次唔比rejoin 1次直情佢server down
重要suspend我
有無鑽石main猩猩既玩家?
10分鐘 server扣我100分 1次唔比rejoin 1次直情佢server down
重要suspend我30分鐘 一場都無玩就訓覺屌你老母

3014變2914 升分又要哂多2個鐘 屌嬲 玩左成年永遠問題玩家承受
屌你老母臭化閪 次次打rk場都入韓服
但啲泡菜狗成日troll game 跌落去之後即使台服啲台仔都實troll 究竟有冇重視過我地
但啲泡菜狗成日troll game 跌落去之後即使台服啲台仔都實troll 究竟有冇重視過我地

季尾嘛

季尾嘛

根本成季都係咁
DVA一黎就減一半招MATRIX會唔會太多
DVA一黎就減一半招MATRIX會唔會太多

不嬲少少op就要nerf到用唔到 佢係唔係唔記得左點解要由一開一關都要10秒cd改成可以開關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞