Overwatch鬥陣特工討論區#18 4000分先好入

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
改乜撚英雄啊,佢再唔加番個揀位組隊系統,我就黎棄game
已經試過無數次打得幾好都係要比d troll狗搞輸
令人將rank當qp打既正正就係暴雪,個大環境係咁,得你自己一個認真打根本冇意思

呢隻game係冇得揀位打的

應該排rank前揀main咩位/all 再根據隊友main咩分配
不過咁麻煩應該唔會搞

佢肯隨機組隊果到每場分番一兩個補MAIN落每隊都夠
見到對面四隻補main,我地六隻dps main
就算打得再好都係局住d人補位,玩自己唔想玩既野,咁點解唔整個system分好佢
就算話補main少過dps main好多,都已經可以多d人可以玩自己想玩既野,點都好過而家咁鳩分
令人將rank當qp打既正正就係暴雪,個大環境係咁,得你自己一個認真打根本冇意思

應該排rank前揀main咩位/all 再根據隊友main咩分配
不過咁麻煩應該唔會搞

同意
佢應該排rank果陣整個玩家意願再去抽人排rank
例如想用222陣嘅人group埋一齊淨係可以揀222
想6個dps嘅人自己group埋一齊用6個dps
最好有得揀埋main dps/坦/sup再分隊
唔撚想再見到班troll game撚
仲有最好整撚走埋班水鑽
跌低過兩個牌位嘅人直頭降鳩埋佢個牌
好好笑
玩Ilios水井 隻Lucio一開戰就爬牆沖過黎 都唔知佢想點lmao
次次比我3槍打死 仲要不停沖過黎送頭
可能覺得滑牆很Cool
一路打 一路聽到頭頂有爬牆聲 佢啲隊友完全食唔到Buff
好好笑
玩Ilios水井 隻Lucio一開戰就爬牆沖過黎 都唔知佢想點lmao
次次比我3槍打死 仲要不停沖過黎送頭
可能覺得滑牆很Cool
一路打 一路聽到頭頂有爬牆聲 佢啲隊友完全食唔到Buff

他有freestyle
DVA一黎就減一半招MATRIX會唔會太多

不嬲少少op就要nerf到用唔到 佢係唔係唔記得左點解要由一開一關都要10秒cd改成可以開關

佢個罩叫少少op

又嘈?
邊撚到OP

我話OP 你幾多SR啊

你射手main偏袒囉,利申銅牌main dva

我個人主張nerf matrix範圍, 仲要話我偏袒

不嬲少少op就要nerf到用唔到 佢係唔係唔記得左點解要由一開一關都要10秒cd改成可以開關

佢個罩叫少少op

又嘈?
邊撚到OP

我話OP 你幾多SR啊

改做熄左後要等多兩三秒先可以再開仲好啦
屌佢又唔似REIN個盾可以打爆,彈出彈入咁根本估唔到佢用哂未

不過咁麻煩應該唔會搞

同意
佢應該排rank果陣整個玩家意願再去抽人排rank
例如想用222陣嘅人group埋一齊淨係可以揀222
想6個dps嘅人自己group埋一齊用6個dps
最好有得揀埋main dps/坦/sup再分隊
唔撚想再見到班troll game撚
仲有最好整撚走埋班水鑽
跌低過兩個牌位嘅人直頭降鳩埋佢個牌

應該全部跟分,開個金牌小號見到隻同分上過鑽係到串77真係嬲
有無3000-3700分 玩開主坦/sup 既人有興趣想六排 有時間一齊六排夾下?

利申:有冬馬絲打係度

battle tag?

我要今晚返到屋企先知 巴打你比左你battletag我先?
有無3000-3700分 玩開主坦/sup 既人有興趣想六排 有時間一齊六排夾下?

battle tag?

又係到呃人
係咪有個巴打叫午時已到

battle tag?

又係到呃人

即係點,組隊呃人架?

Asaki唔好誤導人plz , 你加左battletag先 冬馬#4958

battle tag?

又係到呃人

即係點,組隊呃人架?

個絲打會開咪屌人

battle tag?

又係到呃人

即係點,組隊呃人架?

個絲打會開咪屌人

人妖黎嫁屌

不過咁麻煩應該唔會搞

佢肯隨機組隊果到每場分番一兩個補MAIN落每隊都夠
見到對面四隻補main,我地六隻dps main
就算打得再好都係局住d人補位,玩自己唔想玩既野,咁點解唔整個system分好佢
就算話補main少過dps main好多,都已經可以多d人可以玩自己想玩既野,點都好過而家咁鳩分

啱呀,有時未必係人地玩嘢死揀DPS, 而係真係唔識玩補呢,撞到一個唔識玩嘅補真係仲閪過全DPS

battle tag?

又係到呃人

即係點,組隊呃人架?

個絲打會開咪屌人

人妖黎嫁屌

我是女生呀

battle tag?

又係到呃人

即係點,組隊呃人架?

個絲打會開咪屌人

人妖黎嫁屌

我是女生呀

屌你食蕉啦

佢個罩叫少少op

又嘈?
邊撚到OP

我話OP 你幾多SR啊

Nerf範圍真係合理d
依家個matrix係煩到一開就四面既子彈都食哂
試過用女坦比dva係後面食個大真係屌哂老母

差一隻補 有無人有興趣

差一隻補 有無人有興趣

我main sup

battle tag?

又係到呃人

即係點,組隊呃人架?

個絲打會開咪屌人

人妖黎嫁屌

我是女生呀

屌你食蕉啦

屌你啦4001

又係到呃人

即係點,組隊呃人架?

個絲打會開咪屌人

人妖黎嫁屌

我是女生呀

屌你食蕉啦

屌你啦4001

4236陣時你唔講?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞