Overwatch鬥陣特工討論區#18 4000分先好入

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

上個post已經咁講過啦 係樓上d人鍾意上綱上線講到支持削dva d人就一定係自我中心dps之嘛

但係4200分果位的確係dps main仲要六排dps

大把安娜main支持削之餘仲覺得最好直接削到死添啦
暴雪而家削既唔係只係dva 仲有成個dive體系 接受現實啦

咁改點樣係削dive,之前閃閃打後排dva就擋閃閃,改完隻dva係閃閃後排幫對面隻閃閃秒緊人 咁改係叫本來打防守的去埋dive人wo

你知唔知猩猩而家生存力咁高瘋狂電就係因為dva

咁你又覺得dva開盾比猩猩電你死得快定係dva放飛彈加埋猩猩電你死得快d,真係唔明咁改邊忽係削dive

無矩陣既話你敢跳對面死神爸爸加師父黑波直接一排子彈打完啦

但依家變成無矩陣但衝過黎請你食導彈
請問嘈緊咩
想嘈埋一份

是但啦 屌埋一份就OK

如何死攬住兩隻hitscan嘅同時唔比dva屈

收嗲啦你冇4200分就收嗲啦
請問嘈緊咩
想嘈埋一份

是但啦 屌埋一份就OK

岩呀 呢個post只有暴雪on9係政治正確
其他野例如屌雙飛屌symmetra都可以有人跳出黎話你on9
請問嘈緊咩
想嘈埋一份

是但啦 屌埋一份就OK

其他野例如屌雙飛屌symmetra都可以有人跳出黎話你on9

收嗲啦

暴雪而家削既唔係只係dva 仲有成個dive體系 接受現實啦

咁改點樣係削dive,之前閃閃打後排dva就擋閃閃,改完隻dva係閃閃後排幫對面隻閃閃秒緊人 咁改係叫本來打防守的去埋dive人wo

咁你又覺得dva開盾比猩猩電你死得快定係dva放飛彈加埋猩猩電你死得快d,真係唔明咁改邊忽係削dive

所以無矩陣咪容易剋 變相咪無咁易死
ow相剋未去到好似pokemon咁水剋火咁誇
所以我估年初四巴打應該係想話就算相剋,都應該可以靠高技巧黎counter番
就好似雖然monkey剋genji,但genji右click+melee打番佢其實都好痛,有人補一兩下血已經可以55波
但兩隻hitscan對dva dm而家幾乎係冇解,再多既技巧都係冇解
利申鑽石仔鳩嗡屌輕力d
請問嘈緊咩
想嘈埋一份

是但啦 屌埋一份就OK

收嗲啦

做咩姐你
請問嘈緊咩
想嘈埋一份

是但啦 屌埋一份就OK

收嗲啦

做咩姐你

冇 想搏咀

所以無矩陣咪容易剋 變相咪無咁易死

咪又係後排食屎
猩猩dva Dive完起碼走到
請問嘈緊咩
想嘈埋一份

是但啦 屌埋一份就OK

收嗲啦

做咩姐你

冇 想搏咀

唔講咁多
請問嘈緊咩
想嘈埋一份

是但啦 屌埋一份就OK

收嗲啦

做咩姐你

冇 想搏咀

唔講咁多
花生

唔知其他人點睇啦
我自己覺得nerf同食到大冇直接關係
個陣係冇啦啦有人講個個開大要行開
我先講佢食曬啲大 但其實我真係唔介意佢食到大
食到大反而令到隻角有特色

上個post已經咁講過啦 係樓上d人鍾意上綱上線講到支持削dva d人就一定係自我中心dps之嘛

猩猩都仲有個盾,dva都仲有2秒,佢地剩係用血擋都係你死先,最多同你一換一,加埋2個盾,點都係改完dive勁左
請問嘈緊咩
想嘈埋一份

是但啦 屌埋一份就OK

你main zar ga?我唔main ga,不過我願意同你黎一場zar 1vs1 ?有無興趣?賭100箱
ow相剋未去到好似pokemon咁水剋火咁誇
所以我估年初四巴打應該係想話就算相剋,都應該可以靠高技巧黎counter番
就好似雖然monkey剋genji,但genji右click+melee打番佢其實都好痛,有人補一兩下血已經可以55波
但兩隻hitscan對dva dm而家幾乎係冇解,再多既技巧都係冇解
利申鑽石仔鳩嗡屌輕力d

單挑76真係會怕dva咩
請問嘈緊咩
想嘈埋一份

是但啦 屌埋一份就OK

你main zar ga?我唔main ga,不過我願意同你黎一場zar 1vs1 ?有無興趣?賭100箱

屌 原來GAME都有高分低能
團體game撩人單挑
你以為玩緊信長單中咩

猩猩都仲有個盾,dva都仲有2秒,佢地剩係用血擋都係你死先,最多同你一換一,加埋2個盾,點都係改完dive勁左

依家傳聞可以一邊普攻一邊放飛彈
點同佢換
請問嘈緊咩
想嘈埋一份

是但啦 屌埋一份就OK

屌 原來GAME都有高分低能
團體game撩人單挑
你以為玩緊信長單中咩

講緊咁簡單嘅邏輯都要同人單挑
4200分講唔贏個金牌仔就要單挑
我認輸
個po好熱鬧
dva招飛彈係連射 一野射曬18彈 無得停 一秒11彈 途中可以飛可以左鍵 暴雪個論壇講ge
個po好熱鬧

好多好有趣嘅人
dva招飛彈係連射 一野射曬18彈 無得停 一秒11彈 途中可以飛可以左鍵 暴雪個論壇講ge

姐係216(飛彈傷害)+普攻
呢場罵戰可以持續幾耐?
呢場罵戰可以持續幾耐?

是但啦 咁你屌唔屌埋一份
呢場罵戰可以持續幾耐?

是但啦 咁你屌唔屌埋一份

屌住先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞