Overwatch鬥陣特工討論區#18 4000分先好入

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
今日opc真係好垃圾

都唔係第一日既事

特別垃圾
愈黎愈討厭呢隻game
玩十場,有八九場都係一入去全dps
補位,佢地繼續dps當你冇到
又或者大家揀好哂,差隻補,最尾條友同你出隻hanzo
又可以係玩玩下補,覺得唔好玩中途轉dps
大佬啊唔好成日都輸呢d無聊on9野好冇
最慘係唔係幾場入面有一場係咁,係十場入面有勁多場都係咁
唔怪得d人話係season5係最垃圾既一季,不過我相信就算season6都唔會有咩好轉
只要暴雪一日唔大改佢個系統,個社群只會愈黎愈toxic

金牌黎講rank真係好少冇坦冇補,最少都單坦單補,qp就真係咩7都練唔到 9成時間冇坦冇補

我係澳洲玩美服金牌仔開季23xx分玩左唔夠20場已經跌到196x
我打rank為左就隊友都特登玩Mercy 但係呢1x場入面90%隊友都唔肯玩坦/補 成日都係我1補加5dps唔洗問就知輸硬 玩多幾場打到灰見d隊友死唔肯轉我就轉hanzo一齊troll 試過round1我用mercy round2我轉hanzo可以拎金牌dmg
唔明今季發生咩事 我個fd之前3000up今季都跌左落白金 明明以往d澳洲鬼都好配合打222陣 今季真係唔知點解好似特別多小學雞但又唔係暑假

今個season真係好撚閪果一季
基本上個個rank都10場有8場troll狗

琴晚同你打果幾場真係完全唔知做乜鳩
好撚禮讓比班仆街pick先,都可以有人中途由主補轉番dps

無人出dva counter對面勁hitscan 唔洗玩了
其實好地地打到場就算輸都冇所謂,遇到幾場troll/走場都冇所謂,但場場都係咁真係唔太知自己玩緊乜
鳩鳩下就輸左,又或者對面更加鳩就贏左
隻game輸贏好似唔係好關自己輸咁
玩dps殺半隊人,自己友玩hanzo+widow繼續企係choke point射,torb仲起緊塔
大佬啊,比條生路行下,唔駛下下troll到咁盡掛

成日用方丈MERCY救完隊友點知照輸團戰,無撚啦啦D死神法拉沖入去2V6 唔REGROUP但係TEAM KILL........我真係唔知比咩反應好
Leetaejun
其實好地地打到場就算輸都冇所謂,遇到幾場troll/走場都冇所謂,但場場都係咁真係唔太知自己玩緊乜
鳩鳩下就輸左,又或者對面更加鳩就贏左
隻game輸贏好似唔係好關自己輸咁
玩dps殺半隊人,自己友玩hanzo+widow繼續企係choke point射,torb仲起緊塔
大佬啊,比條生路行下,唔駛下下troll到咁盡掛

成日用方丈MERCY救完隊友點知照輸團戰,無撚啦啦D死神法拉沖入去2V6 唔REGROUP但係TEAM KILL........我真係唔知比咩反應好

我覺得美服都好多亞洲人
可能係原因

美服最多泰仔韓仔,例牌唔用英文係喧講自己語言冇其他人睇得明

不過重點都係我MAKE PLAY個陣就比人收皮,反而係D "點撚解會WORK架"的時候就有得贏...........
Leetaejun又番左LH
其實系統有得自由組隊已經解決到問題
屌你系統自動分隊好on9
成鳩日畀隊友激死

我覺得隊友係呢隻game既位置實在太重要
換言之好多時你發揮得好冇,其實唔係好關輸贏事
以前我一直都覺得實力決定高度,運氣決定速度
其實而家都岩架,不過運氣就係排你十場有八場都遇到troll既走場既
我比你都有幾場係carry到,個升分速度都已經慢左幾倍啦

同埋講真,咁樣玩個人會攰,琴日連續遇到兩場走場同一個掛機
咁樣輸完三場,已經冇乜精神再追番上去

i am busy,跟住走場,屌你老母
LH唔識打KOTH
Leetaejun又番左LH

仲要用埋gido個headset
成鳩日畀隊友激死

其實而家都岩架,不過運氣就係排你十場有八場都遇到troll既走場既

呢個真係笑左
打完第一round打句im busy bye
之後就五打六,到底我地d運差到咩地步
Doomfist打撚到LH on99
Leetaejun

whereru
成鳩日畀隊友激死

S1個時5排撞到條友 打打下話:好高ping 我去美服啦 byebye
最後5打6贏左加2分
MVP
MVP

Doomfist
試過打打下Rank大厦火警鐘響
跟住我都走左場
2989 2995 2997 2999都試過
今日終於3024
好撚滾動
2989 2995 2997 2999都試過
今日終於3024
好撚滾動

大師等緊你

d.va+sombra combo 話說有冇人撞過我小弟去開美服 但我諗應該連左去東南亞同澳州 因為ping50~70

http://d.va+sombra combo 話說有冇人撞過我小弟去開美服 但我諗應該連左去東南亞同澳州 因為ping50~70

未撞過
試過打打下Rank大厦火警鐘響
跟住我都走左場

命仔要緊
有冇人睇opc s2
ahq個新成員玩左ow5個月已經上到top500
有冇人睇opc s2
ahq個新成員玩左ow5個月已經上到top500

有fps選手底
雖然都算誇張?
踢唔撚到波
Update完個patch都仲係中呢個bug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞