Overwatch鬥陣特工討論區#18 4000分先好入

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
大家都係ow po老屎忽,日曰比暴雪屌,本是同根生,相煎何太急呢
一陣又趕走左其中一個巴打走就唔好啦

老屎忽都無4000分

season5 就唔比講分, 咁你做咩打rank, unrank唔洗講
大家都係ow po老屎忽,日曰比暴雪屌,本是同根生,相煎何太急呢

老屎忽都無4000分

呢個都趕走左無4000嘅巴打啦

老屎忽都無4000分

season5 就唔比講分, 咁你做咩打rank, unrank唔洗講

評馬洗唔洗落去跑兩圈呀
一人少句啦
兩個都好冇說服力囉
一個只玩hitscan
一個就得金牌

老屎忽都無4000分

打rank一定係為左個分

sorry, 我唔知熟ge定義係咩, 可能我是但搵隻唔熟ge打你個分段都可以打得好好掛, 對唔住我用左自己個分段黎同你講野

你自己講但你唔知定義
推post唔係咁推

起碼我係2000分無比人撚狗咁撚

咁我講返我對於熟ge定義先,
起碼係熟到打同一分段都唔會troll game先吧, 鬼唔知dive comp 好用, 我依家無練過轉條毛毛出黎比人charge ulti

咁我每個位都有一兩隻係熟嘅 有心
你角色池窄就返去練角啦
自己角色池窄係賴,嘈乜撚

咁又係, 鳩玩都有你個分段, 咁我全部英都熟, 啊屌又用左分黎壓人

但你依然唔夠角色池要比dva撚

咁威咪壓返你個分段嘅dva囉

唔洗你擔心ge, 都叫打到五五波, 有過半winrate我覺得好勁GA啦

但都開唔到大

mccree 76開大同唔開差唔多我開黎做咩?

咁我講返我對於熟ge定義先,
起碼係熟到打同一分段都唔會troll game先吧, 鬼唔知dive comp 好用, 我依家無練過轉條毛毛出黎比人charge ulti

咁我每個位都有一兩隻係熟嘅 有心
你角色池窄就返去練角啦
自己角色池窄係賴,嘈乜撚

咁又係, 鳩玩都有你個分段, 咁我全部英都熟, 啊屌又用左分黎壓人

但你依然唔夠角色池要比dva撚

咁威咪壓返你個分段嘅dva囉

唔洗你擔心ge, 都叫打到五五波, 有過半winrate我覺得好勁GA啦

但都開唔到大

mccree 76開大同唔開差唔多我開黎做咩?

76命中率100%

老屎忽都無4000分

呢個都趕走左無4000嘅巴打啦

佢唔係講左下季玩死一兩隻英會少左performance bonus咩
一人少句啦
兩個都好冇說服力囉
一個只玩hitscan
一個就得金牌

我講啲好簡單嘅邏輯咋

老屎忽都無4000分

唔係WO, 我見你上季打上4000分係咁上黎慶祝GA WO, 一打上4000你cap曬圖放上黎GA WO

老屎忽都無4000分

我玩開qp(好似係)
正身銅牌,要單挑嗎?
一人少句啦
兩個都好冇說服力囉
一個只玩hitscan
一個就得金牌

我講啲好簡單嘅邏輯咋

我都好簡單
轉英, 唔熟唔轉

老屎忽都無4000分

我玩開qp(好似係)

玩開 lucio ball

老屎忽都無4000分

唔係WO, 我見你上季打上4000分係咁上黎慶祝GA WO, 一打上4000你cap曬圖放上黎GA WO

呢個真
一人少句啦
兩個都好冇說服力囉
一個只玩hitscan
一個就得金牌

我講啲好簡單嘅邏輯咋

我都好簡單
轉英, 唔熟唔轉

角色池唔夠廣 怪邊個?
打左幾季都用死幾隻角色

老屎忽都無4000分

呢個真

放上黎唔係為左個分我明白
一人少句啦
兩個都好冇說服力囉
一個只玩hitscan
一個就得金牌

我講啲好簡單嘅邏輯咋

我都好簡單
轉英, 唔熟唔轉

角色池唔夠廣 怪邊個?
打左幾季都用死幾隻角色

唔緊要, 打左咁多季都仲可以上到黎, 我係鐘意用hitscan挑戰下, 咁起碼對比依家pub, 我兩隻hitscan 都仲可以見到下人
一人少句啦
兩個都好冇說服力囉
一個只玩hitscan
一個就得金牌

我講啲好簡單嘅邏輯咋

我都好簡單
轉英, 唔熟唔轉

角色池唔夠廣 怪邊個?
打左幾季都用死幾隻角色

唔緊要, 打左咁多季都仲可以上到黎, 我係鐘意用hitscan挑戰下, 咁起碼對比依家pub, 我兩隻hitscan 都仲可以見到下人

一早認咪得囉
衝出黎柒,何必呢
一人少句啦
兩個都好冇說服力囉
一個只玩hitscan
一個就得金牌

我講啲好簡單嘅邏輯咋

我都好簡單
轉英, 唔熟唔轉

角色池唔夠廣 怪邊個?
打左幾季都用死幾隻角色

你角色池咁廣大, 咁我想問下對你打rank有無咩幫助?
一人少句啦
兩個都好冇說服力囉
一個只玩hitscan
一個就得金牌

我講啲好簡單嘅邏輯咋

我都好簡單
轉英, 唔熟唔轉

角色池唔夠廣 怪邊個?
打左幾季都用死幾隻角色

無架 但我唔洗比人撚到狗咁然後上黎呻又比人撚到狗咁

DPS其實真係Hitscan同pharah易用
玩過下Tracer同驚吱 完全唔知自己做緊乜
一人少句啦
兩個都好冇說服力囉
一個只玩hitscan
一個就得金牌

我講啲好簡單嘅邏輯咋

我都好簡單
轉英, 唔熟唔轉

角色池唔夠廣 怪邊個?
打左幾季都用死幾隻角色

我都唔知你係到撚咩野狗? 就算我唔玩隻game, 剩係睇比賽睇玩人, 見到來來去去得幾隻英係個畫面到, 之後問玩家, 點解有其他英唔用ge, 佢地話太廢唔用, 我都覺得隻game唔平衡啦, 我依家就用兩隻公認唔好用ge英雄玩到60%winrate, 再話呢隻game dive comp悶有咩衝突,

你就主張英雄池要廣, 我問你廣有咩用, 你又答我唔到? 咁你答黎做咩?撚狗呢D野你自己自我滿足JE

DPS其實真係Hitscan同pharah易用
玩過下Tracer同驚吱 完全唔知自己做緊乜

咁係兩隻hitscan易上手d姐
一人少句啦
兩個都好冇說服力囉
一個只玩hitscan
一個就得金牌

我講啲好簡單嘅邏輯咋

我都好簡單
轉英, 唔熟唔轉

角色池唔夠廣 怪邊個?
打左幾季都用死幾隻角色

我都唔知你係到撚咩野狗? 就算我唔玩隻game, 剩係睇比賽睇玩人, 見到來來去去得幾隻英係個畫面到, 之後問玩家, 點解有其他英唔用ge, 佢地話太廢唔用, 我都覺得隻game唔平衡啦, 我依家就用兩隻公認唔好用ge英雄玩到60%winrate, 再話呢隻game dive comp悶有咩衝突,

你就主張英雄池要廣, 我問你廣有咩用, 你又答我唔到? 咁你答黎做咩?撚狗呢D野你自己自我滿足JE

你咪又係死攬兩隻hitscan
你幾時試下玩坦補
死攬兩隻英然後講唔夠多元化

角色池廣對我上分無用係我廢,無講過對其他人無用喎

淨係補到位 平衡到隊形已經好有用啦

定係閣下4000位連補位都無試過?唔洗試過都唔會問咁低能問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞