Overwatch鬥陣特工討論區#18 4000分先好入

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
DVA一黎就減一半招MATRIX會唔會太多

不嬲少少op就要nerf到用唔到 佢係唔係唔記得左點解要由一開一關都要10秒cd改成可以開關

佢個罩叫少少op
成撚日配韓服
做乜
我一排得耐過2/3分鐘到就重排避韓仔

3分後9成韓仔

不嬲少少op就要nerf到用唔到 佢係唔係唔記得左點解要由一開一關都要10秒cd改成可以開關

佢個罩叫少少op

如果唔係Nerf左豬 DVA仲可以唔洗改
依家跟本無剋星 唔識玩刺客就焗住食力場

佢個罩叫少少op

你禁q殺唔到人未好撚op囉

即係盾佬開大,一係爆對面盾先一係fake佢個盾,佢擋到你大技就好撚op? 4秒唔算非常之長,佢要10秒先回得番滿,你迫佢用一2-3秒都可以法拉開大照殺補,你連少少dm都迫唔到咁人地用盾佬夠擋到你技啦,根本就唔係好op,最多係少少op或者煩

佢個罩叫少少op

即係盾佬開大,一係爆對面盾先一係fake佢個盾,佢擋到你大技就好撚op? 4秒唔算非常之長,佢要10秒先回得番滿,你迫佢用一2-3秒都可以法拉開大照殺補,你連少少dm都迫唔到咁人地用盾佬夠擋到你技啦,根本就唔係好op,最多係少少op或者煩

就算唔講佢個DM 講Mobility 企到幾十米 子彈減傷到無力 佢都飛到埋黎
企高位開技 佢無力場照可以撞你落黎
76開技仲好少少 玩牛仔迫佢用2秒力場都無用 一個DM罩落黎 即刻比人集火返重生點

仲有佢開下關下力場又點計 半秒+1.5秒 仲要計返佢回既速度 我就唔識數啦

就咁DVA仲好 都有機會開技 加埋猩猩先煩 等完DVA無DM 仲要等猩猩跳CD緊/用左罩
玩射控成日都有技唔洗開

依家我玩牛仔都唔用大技 就咁左鍵不知勁幾多 幾槍就一個

佢個罩叫少少op

就算唔講佢個DM 講Mobility 企到幾十米 子彈減傷到無力 佢都飛到埋黎
76開技仲好少少 玩牛仔迫佢用2秒力場都無用 一個DM罩落黎 即刻比人集火返重生點

仲有佢開下關下力場又點計 半秒+1.5秒 仲要計返佢回既速度 我就唔識數啦

就咁DVA仲好 都有機會開技 加埋猩猩先煩 等完DVA無DM 仲要等猩猩跳CD緊/用左罩
玩射控成日都有技唔洗開

咁即係個問題係dive啦 係架,猩猩一坐落黎是但加隻dva genji tracer你就gg架啦

但佢佢而家咁改你死得仲快
新罵戰: Dva matrix 係少少op定好撚op
新罵戰: Dva matrix 係少少op定好撚op

始終個重點係dm太勁你未改短時間,儲能快番之類,隻game夠哂多方法殺脆皮,你仲buff佢殺脆皮能力 方丈個d玩條毛,反正保唔到後排即係叫人唔好玩坦

佢個罩叫少少op

玩射控成日都有技唔洗開

咁即係個問題係dive啦 係架,猩猩一坐落黎是但加隻dva genji tracer你就gg架啦

但佢佢而家咁改你死得仲快

其實問題真係Dive
佢咁改會Overnerf左 但Dive都會少左隻主力
DVA點都要Nerf既 但改到出唔到街又少一隻玩到

3分後9成韓仔

我係1分鐘內
唔洗nerf DVA, buff 76 mccree傷害同埋移除距離傷害遞減,我當DVA 猩猩戰靶咁射
改乜撚英雄啊,佢再唔加番個揀位組隊系統,我就黎棄game
已經試過無數次打得幾好都係要比d troll狗搞輸
令人將rank當qp打既正正就係暴雪,個大環境係咁,得你自己一個認真打根本冇意思
令人將rank當qp打既正正就係暴雪,個大環境係咁,得你自己一個認真打根本冇意思

呢隻game係冇得揀位打的
有無3000-3700分 玩開主坦/sup 既人有興趣想六排 有時間一齊六排夾下?
有無3000-3700分 玩開主坦/sup 既人有興趣想六排 有時間一齊六排夾下?

利申:有冬馬絲打係度

呢隻game係冇得揀位打的

應該排rank前揀main咩位/all 再根據隊友main咩分配
不過咁麻煩應該唔會搞

佢個罩叫少少op

又嘈?
邊撚到OP

佢個罩叫少少op

又嘈?
邊撚到OP

玩射手就會明

佢個罩叫少少op

又嘈?
邊撚到OP

得dps main先會覺得op
又+5SR

佢個罩叫少少op

又嘈?
邊撚到OP

我話OP 你幾多SR啊

佢個罩叫少少op

又嘈?
邊撚到OP

我話OP 你幾多SR啊

佢個罩叫少少op

又嘈?
邊撚到OP

我話OP 你幾多SR啊

以後冇得食76牛仔法拉大招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞