Overwatch鬥陣特工討論區#18 4000分先好入

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
高端DVA定位係點?打咩人先?

上大師啦

好似見過你

利申 上星期上鑽

平推陣保後排
刺客陣一齊dive補
我就咁打既

上大師啦

好似見過你

利申 上星期上鑽

我鑽場打美服後200分直接打亞服分左去韓國分流 btw叫咩名 睇下認唔認得出

RC tracer
而家佢想改到dva matrix得2秒,但係比佢開住槍飛同加招飛彈比佢,都幾on9,又一隻英變dps
而家佢想改到dva matrix得2秒,但係比佢開住槍飛同加招飛彈比佢,都幾on9,又一隻英變dps

明nerf 佢招DM啦 都威左成季 夠鐘抖抖

超級大煩膠
DVA 招DM真係乜都吸到
玩dps女坦 一日未爆甲 有技都無用
都係時候Nerf啦
不過驚nerf到過火 到時又少一隻英可以出場

刺客陣仲會唔會見到 好大影響

暴雪就係好似你咁諗所以未仆街囉,太勁就要改到唔用得,你會唔會改到盾佬個盾得500血跟住比把槍佢話平衡左呀,坦黎架

而家係由擋4秒回10秒變擋2秒回10秒呀,招技有撚用咩 佢仲拎咩黎坦
dva唔知 但support無左dm肯定仆街
如果真係改到兩秒,連我main 76 mccree都覺得太過分,不過Blizzard 風格over nerf,overbuff見怪不怪

暴雪就係好似你咁諗所以未仆街囉,太勁就要改到唔用得,你會唔會改到盾佬個盾得500血跟住比把槍佢話平衡左呀,坦黎架

而家係由擋4秒回10秒變擋2秒回10秒呀,招技有撚用咩 佢仲拎咩黎坦

我就係講番暴雪會咁做
如果真係改到兩秒,連我main 76 mccree都覺得太過分,不過Blizzard 風格over nerf,overbuff見怪不怪

而家係入部測試緊咁改,未到ptr, reddit屌到仆街
擋4秒回20秒啦不如

我懷疑緊暴雪班人有無自己玩過隻game

我懷疑緊暴雪班人有無自己玩過隻game

屌 兩秒擋到咩
不如好似盾咁計耐久值
抵死 咁屈機終於nerf
利申main死神 76
利申main死神 76

等睇火箭炮撞射combo可以直接秒撚左200血dps
利申main死神 76

咩hero都秒到人,係76唔比
利申main死神 76

我覺得佢咁改係想推番orisa出黎
利申main死神 76

咩hero都秒到人,係76唔比

DPS作用係用黎滿足222
令到隊友開心啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞