Overwatch鬥陣特工討論區#18 4000分先好入

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
點解600分有班人明明好勁 但次次都最尾5個一齊自殺
明明贏都變輸 點解要咁?
場場都比佢地累輸

report佢地啦
https://www.twitch.tv/froginthewell1024

小弟又賣廣告啦

好撚慘斷線仲要輸埋game
https://www.twitch.tv/froginthewell1024

小弟又賣廣告啦

好撚慘斷線仲要輸埋game

真係好撚慘
1000x5
800*6
點解600分有班人明明好勁 但次次都最尾5個一齊自殺
明明贏都變輸 點解要咁?
場場都比佢地累輸

正常人認真玩點會得600 分?
唔一齊自殺點keep 到咁撚低呀
連輸8場, 挑戰連輸10場中

收手啦

收手啦

收皮啦D.VA
而家overwatch點買最平
有冇金牌仔一齊上白金
求carry

收手啦

收皮啦http://D.VA

唔用dva點counter你 你咁勁
好無奈 頭先打咗場rk 同場有我dva 猩猩 一輸出 雙飛同埋一隻路西歐
我殘血企正係個慈悲面前係咁㩒I need healing
問佢係咪淨係奶隻法拉 佢隻法拉話係
咁姐係一隻co要奶起兩坦 同一隻輸出
仲要話e技超級回
我真係啞哂...你話隻慈悲會顧下地面啲人都算
但佢係完全唔理地面既人
最後隻法拉加咗我 佢成場係咁打簡體
我就屌佢大陸狗 佢竟然答我香港人

利申:抱怨文

屌呢D私家慈悲我都見過
仲on9過D走場狗

有d 唔帶腦嘅人好撚煩架
有少少theory 之類嘅野就 一d 都唔撚可以變通架
佢地覺得雙飛就一定要follow 住隻法拉
無論隻法拉飛落街 地下隊友無血
你做mercy 唔follow 就係錯

我有時真係唔明啲人係咪弱智
用腦都知一隻co奶唔起兩坦 一輸出啦
E技超級回 回幾秒 淨低嗰十幾秒cd 我食屎呀?
最好笑係..成隊圍屌我一個 成班人覺得用co繼續長期雙飛都無問題 錯既係我
話說隻法拉話自己大師lucio main
好無奈 頭先打咗場rk 同場有我dva 猩猩 一輸出 雙飛同埋一隻路西歐
我殘血企正係個慈悲面前係咁㩒I need healing
問佢係咪淨係奶隻法拉 佢隻法拉話係
咁姐係一隻co要奶起兩坦 同一隻輸出
仲要話e技超級回
我真係啞哂...你話隻慈悲會顧下地面啲人都算
但佢係完全唔理地面既人
最後隻法拉加咗我 佢成場係咁打簡體
我就屌佢大陸狗 佢竟然答我香港人

利申:抱怨文

屌呢D私家慈悲我都見過
仲on9過D走場狗

有d 唔帶腦嘅人好撚煩架
有少少theory 之類嘅野就 一d 都唔撚可以變通架
佢地覺得雙飛就一定要follow 住隻法拉
無論隻法拉飛落街 地下隊友無血
你做mercy 唔follow 就係錯

我有時真係唔明啲人係咪弱智
用腦都知一隻co奶唔起兩坦 一輸出啦
E技超級回 回幾秒 淨低嗰十幾秒cd 我食屎呀?
最好笑係..成隊圍屌我一個 成班人覺得用co繼續長期雙飛都無問題 錯既係我
話說隻法拉話自己大師lucio main

block柒佢地咪算 嘈黎晒氣
啲弱智台仔唔撚用腦跟風屌人都唔係第一日嘅事
搵戰犯咪最叻囉
有冇金牌仔一齊上白金
求carry

我用hanzo帶你上
想問下以前玩PC版

依家轉去PS4

係咪所有野都唔通

PS3我使唔使申請battlenet?

點解要轉去主機
想問下以前玩PC版

依家轉去PS4

係咪所有野都唔通

PS3我使唔使申請battlenet?

點解要轉去主機

咁睇唔開
有無人想要3000 分ac
可用銅牌ac 交換

收手啦

收皮啦http://D.VA

搵個鐵拳雙排 敢過黎就一拳車落去
4200 單排跌去3900, del gane
4200 單排跌去3900, del game
競球杯卡住3600分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞