Leveraged ETF 討論區 (65)

769 回覆
9 Like 0 Dislike
大把人鍾意賭,自然有人開賭枱
不過個股波動太大,我覺得都係TQQQ / UPRO好啲
no AAPL 2x bear
1x 我自己naked short
https://app.suno.ai/song/a122117b-591e-4429-9a57-4238d2f840a8

買TQQQ記住,升就追,跌就溝,出糧就入貨

止蝕係多餘,回調姐係特價

止賺都係多餘,高處未算高

最好供埋SOXL,心雄既就買埋call

乜春波動大,槓桿損耗乜乜柒柒理撚得佢,呢啲野唔係我地諗得明,有咩危機美國佬會搞掂,美帝緊張過你,信自己不如信美帝金融霸權
最近我鍾意買weekly long call, 個股波動越大越吸引
CLS
CLS
CLS
發現新大陸咁
全倉TQQQ都可以好大
仲要驚本來指數升
但tqqq磨到跌
probably
2點大插
2點半回升
至少2024年中位數冇變差到,但係2025之後提高咗
但係咁長遠嘅嘢都唔會準,大家都唔會擺喺心
compared to last meeting 2024 median 減少左次息
屌眼殘 都係4.6
屌你老母tmf
https://x.com/zerohedge/status/1770513317322265042?s=20

中位數一樣
多咗人 reduce cut expectation
december dots有個2023 搞到對錯column
似乎份statement 冇提減慢QT
slow the pace of run off very soon
鮑狗真係狗黎 2月高係季度因素 所以唔高
呢條女正到咇精 淨係聽到佢係washington post 記者 個名好重口音 search唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞