ONE PIECE 海賊王 1103 情報 討論區

931 回覆
43 Like 9 Dislike
情報總長俾人捉都唔救,學你革命就死撚得
咁最後革命軍有無滅亡?仲生勾勾係到
白胡子救艾斯咪收撚左皮囉
咁路飛夠未撚死,你講咩十條命唔夠死?
又要懶現實角度咁合理化龍,到我用現實角度駁你,就攞漫畫內容嚟駁嘴,肉酸到

仲有你偷換夠概念未?
艾斯有齊三大將卡普戰國守住等你上門,聖地係咪三大將24小時睇住金妮俾人老強?
仲有唔好再打正面強攻呢個稻草人,少將水平都無嘅魚人泰格可以大鬧聖地救咗幾百個奴隸,係咪魚人泰格正面打贏咗三大將五老星卡普戰國?
情報總長俾人捉咗兩年,龍就坐足兩年連嘗試打探情報或者潛入營救都無,盲粉仲話咁先叫革命,笑撚死人
路飛係主角,所以先未死,但佢如果唔係主角,好似白胡咁樣衝去救人咪死L左係咪要畫公仔畫出腸

未到革命家篇章,您又知佢無暗地裏做野救金妮?無正面衝唔代表無做野無營救,而且唔係無講,係未畫

一個故事完全未講既重要人物,讀者on99咁一早下定論,笑撚死人
你都on9,攞革命軍同白鬍比,革命軍係推翻世界政府條線嘅主角,係同世界政府大戰前都一定唔會收皮,薩波可以係五老星+伊姆手下走甩,白鬍子得唔得?

而家金妮條回憶都完咗,你同我講龍除咗講交俾風呢啲廢話做過啲乜?根據目前段回憶討論有咩問題?乜柒都「未定論」你入嚟討論區把撚?大結局先入嚟啦,笑撚死人
做得情報總長即係預咗俾人捉都唔會爆料
革命軍就係隱密 其實如果為咗條女成班出去打 都叫中計㗎
又唔係用少數精兵就救到嘅地方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞