ONE PIECE 海賊王 1103 情報 討論區

931 回覆
43 Like 9 Dislike
會唔會係土星太仆街
搞到黃猿爆seed反枱
會唔會係貝加龐克幫熊整咗意識雙重人格
熊再將呢部分記憶抽出嚟,所以貝加龐克唔記得有呢件事
好耐之前啲人就估佢係25仔
越睇越似
如果黃猿殺左土星就正
應該係個護身符可以感應到波妮有難,熊就會趕過去救佢,但熊依然係一個冇意識既兵器
或者比大熊爆到傷殘
熾天使唔知又會點
岩岩完凱多,開始鋪政府做大奸人,似係會繼續谷住谷住谷落去
記得之前有講話路飛一行人喺蛋頭島搞咗件大事件出嚟,分分鐘就係打殘/打死咗土星
可能個記憶波爆左所有記憶就會回歸番能力者度
係震撼世界既大事件

路飛個樣,係船度哈哈哈哈
然後隻船多左幾個黑影,唔知係唔係上船
主角團唔殺得人,殺人都係交比黑胡做
黑團一貫作風等執土星死雞
順便用三眼女能力睇哂世界政府全部黑歷史
黑團再唔升級入返主線就好難玩落去

變住五檔咁走,座島都好似冇事咁
睇薩卡斯基同水星個反應,土星可能冇死,就算有死都唔係路飛殺

同埋One Piece做咁耐都未試過正派殺人,凱多大媽同主角咁深仇大恨都只係生死未卜
可能土星被白卡一拳打上太空搵唔返之類嘅膠結局
依家講大熊冇左意識仲好。好似女帝對路飛嘅愛係喺血脈中就有,大熊想守護波妮嘅心都係深深咁入左血。

以前佢有意識嘅時候仲會因為自己或者對方身份而有所顧忌, 依家土星抺殺左熊嘅意識,熊就可以按佢血脈中嘅意志去做事,去為佢愛嘅人而打佢以前唔敢打嘅人。

土星作為科學家,比佢自己一手造成嘅科學產物反咬仲爽啲添。只可惜呢套係OP,土星點都一定係路飛打贏,如果可以咁大熊打嬴就可以報晒佢,佢父母,金妮同波妮嘅仇。
黃猿睇落同兩個後輩(戰桃丸、波妮)感情深啲
同大熊、老貝應該冇咁深
一個立場同佢衝突,之後被逼同佢一齊做嘢
一個匿係實驗室呃Funding,唔使上前線,又成日發脾氣響佢全朵叫佢收聲
熊出嚟救咗波尼
然後儲氣打向五老星
熱血到打咗個冷震
幾時畫黃猿回憶篇
好撚想睇一定好正
最佳打工仔 黃猿囉
社畜做到呢步仁至義盡啦
被人發現炒魷魚ga
土星都有滴汗 證明係霸氣係會打得佢入
白卡尼卡一拳應該打死佢
其實點解成日衝出黎救人都要用背脊擋?
用正面擋有肉球有手做緩衝, 背脊一下就入肉, 而家熊都比佢刺穿左
對天龍人來講無分別
鍾意就捉你做夫人
玩完就貶做平民

仲有明明波妮都跌左落地, 熊用一隻手抄起接住佢有咩意義, 下一個畫面又放返低轉身回擊, 勁唔連貫
熊大哥沒有死
好耐冇試過睇OP 睇到
之前尼卡出場,古代機械人有反應
會唔會熊變機械人都係同尼卡有關連
路飛:
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞