ONE PIECE 海賊王 1103 情報 討論區

931 回覆
43 Like 9 Dislike
似係作畫失誤,應該單行本再修正
應該唔係血 純粹沙石
乜沙石會係面罩裏面流出嚟咁得意
古代和之國 龍馬應該係世一劍客 聲明遠播
啲地盤佬都係咁, 成個口罩都係沙石
笑撚咗,唔止King無吐血鏡頭,連R爛Queen塊面都無畫出嚟,同紅狗爆白鬍半個頭變爆鬍鬚一擔擔,攞動畫討論戰力真係死撚得
打輸紅狗嘅青雞咪兜口兜面叫你成個四皇團放馬過嚟囉,係黑鬍子嚇到當場道歉,唔敢接戰咋嘛

........
黑胡唔打冇把握或者冇利益既仗。
係白胡船忍左幾十年
算啦d人睇唔到不死鳥點一頂兩個大看板+糖佬。其實已經好勁,但佢地覺得一頂3都唔勁啦,因為無打贏人
你點知打路奇無用霸氣?
我唔用霸氣分級係因為除左霸王色,霸纏之外
其他霸氣到底有無出我地讀者都分唔到
好似見聞色咁,如果無提過係咪等於無出?
呢個係霸氣系統先天嘅缺陷
唔止係黑鬍,係正常海賊都唔會打無利益嘅仗
係御田嘅回憶入面
全盛白鬍見到海軍都一樣係走佬
邊個會好似路飛條白卡咁到處申張正義

不死鳥係勁嘅
頂上要大將+中將+海樓石先傷到不死鳥
重點係海樓石姐
你求其搵一件呀豬呀狗用海樓石就可以傷到不死鳥咩?
佢見到黃猿同青雉都走佬既
我指Marco戴住海樓石手扣wo
你意思係咪咁:
大將+中將,傷唔到不死鳥
大將+中將+海樓石,傷到不死鳥
所以重點係海樓石?
如果係咁,你都無講錯,重點真係海樓石
大將都要靠海樓石
路飛俾人屈自然系唔夠打先走佬
正常海賊無利益打都費事打,離遠見到都走佬啦

年老白鬍為左救艾斯,三大將+七武海都敢走去挑機
無利益,全盛白鬍面對普通海軍都直接走佬
巴打們傾緊 不死鳥,阿金就整集不死鳥
https://youtu.be/XlZFvQctTyo?si=_b8lHKSJNZmvMK1o
大家開心笑吓先啦
真,1打3都打成咁,咁1打1呢?King試下同不死鳥單挑睇下點
有用預知未來 戰桃就唔洗俾人偷襲啦
武裝色會畫黑色手 霸王色會畫雷
同埋路飛無憤怒buff都唔會認真打架啦執著五檔做咩
唔用石,大將邊穩贏到不死鳥/卡二/KING/契仔/鷹眼
呢D皇副級數咪玩啦。

最多咪平手/苦戰,一定難分高下啦。

基本上去到招牌將星/大將級數,只要唔係死鬥,兩邊基本上都可以互有攻守,全身而退。
唔存在邊個一定贏邊個既可能。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞