ONE PIECE 海賊王 1103 情報 討論區

931 回覆
43 Like 9 Dislike
點解釋碗麵🍜
事實證明尾田有心係可以寫好故仔
唔好拖到咁長寫集中多d主軸
和之國死因係開多線handle唔到
泥佬成個廚房收埋左
尾田好撚fake 架
記得當年香波地島前,騎魚有個面具佬彈左出黎,話好憎山治之類
班友估左成個星期係邊個舊人
入面有唔同角色既提示元素係入面,
最後估左幾個,最後一個都唔係

下集開估係山治懸賞令受害者。山治頭
卡布里俾lor
依條線由泡泡島鋪到依家
乜都得嘅
你話熊見到順便拍埋食物來都得
不過係之後個頁畫黃猿坐起身奇怪啲
其實係由疆屍島正式同草帽團有交集
甚至第一次出場就叫「暴君」,就已經諗好晒
一直以為和之國(已崩)或者巨人島(未知)會鋪得最耐最好
原來熊呢個故仔先最好睇
博士
大熊
波妮
戰桃丸

泡泡島有出現的角色差唔多補完哂
係差黃猿
有機真係講埋黃猿
純粹討論下, 岩岩重睇1067, 個陣乜事都未發生, 熊就開始暴走
和之國死因係連條主線都唔好睇
當年好多人估斧手蒙卡
係喎,果陣乜都未有,隻熊就痴左線咁衝去個島
好似有幾個T骨中將,同唔知邊個。

總之個個角色都有D機會。
呢D特色野佢專鳩登畫出來俾人估,
尾田係咁仆街架。

好似和之國日和剪影搞撚到雷神咁
ON9到震,日和洗撚黑影咩
我都prefer 係25猿,好彩路飛掛住食冇大叫問點建黃猿俾野食佢
好睇到
博士話有野俾波尼
會唔會一接近就觸發左
呢度係咪全死忠

熊父母唔多講 條女比人捉去姦做性奴 又無能為力 條女仲要比人拎去實驗到生性病死 熊仲要養埋佢個女 自殺式被改造 姐係隨時打死自己出生入死既兄弟

格硬寫成咁痴撚線仲有人覺而家故事寫得好

希望尾田寫埋娜美果d比天龍人中出屌埋 咁仲寫得好啦
有少少模糊
你表達咗「格硬」同「咁痴撚線」
咁痴撚線係成立的, 但「格硬」就
除非你話佢行行下踩到炸彈斷手斷腳, 熊呢個故無咩太「格硬」位
我估土星下集會Trigger熊個自爆系統如果唔係果拳應該今集打埋出去
好肯定係因為熊個性格吸引先話好睇嘅
一班連登仔就成日話尾田剩係識賣慘
咁撚容易賣慘就賣書嘅話,
唔洗咁多漫畫家乞食啦,入面一堆人物互動唔提,一堆人物嘅背景動機唔提,一埋人物心路歷程唔提,真係剩係得你講個堆痴線嘢會唔會咁多人話好睇
She is G
霸氣勁到斬傷卡普
點解釋黃猿係咪袋撚住碗麵同路飛打
原來係海軍專用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞